Då vad dagen här igen som jag längtat, vi hade tid klockan 19.40 och kom in i rummet och dem visade allting hjärta, hjärna, navelsträng, fötter och armar ja allt vilket är ett mirakel att på en bebis på 17cm kan man se allt de är mäktigt!, och så fick vi reda på att de är en liten flicka som gömmer sig där inne lyckan är total 🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

hej alla fina som valt att kika in ni är så välkomna.

Anledningen till att jag startat denna blogg är för att jag väntar mitt första barn tillsammans med min sambo och de är en resa jag själv vill kunna kika tillbaks på.

Jag är nu i v 18 och imorgon kväll skall vi in på ultraljud för att se så allting ser bra ut och även hoppas på att få reda på könet på den lilla krabat i magen de är så spännande 😍, var in på ultraljud den 29/2 men då låg bebisen i ett litet hål och var även lite för liten så vi fick ny tid, men måste säga att de va bland de mäktigaste jag gjort i mitt liv, se att de är en liten människa som växer och har ett hjärta som slår så liten men så efterlängtad.

Jag plussade på Stickan den 8/12, mensen var över 10 dagar sen och jag fick känslan i kroppen av att jag va gravid, testet plussade och jag förstod.

Hände samma sak i februari förra år men då var vi inte redo och vi var nykära och osäkra.

Men denna gång var vi säkra 9 månader efter, nu visste jag inte vad som vänta men jag va säker på att detta skulle bli bra.

För mig va de kämpigt till en början jag blev överkänslig lättstött och lätt irriterad jag kände inte igen mig själv de va läskigt och skrämmande.

De va svårt för mig att förstå att där inne i min mage ligger det en Putte Putte liten människa som kommer växa och efter 9 månader komma ut till oss.

Jag gick runt och noja upp mig att när jag väl skulle på ultraljud så skulle bebisen vara död jag va livrädd.

Magen var svullen och jag började känna mig fet, en dag bara försvann magen och man tänkte självklart alla möjliga tankar och virseversa Google va min bästa och sämsta vän man googla minsta lilla känsla tanke osv, vissa svar fick än att förstå att detta var normalt medans vissa svar skrämde livet ur en, magen växer nu och jag hänger med i utveckligen.

Men som sagt de va nu dags för ultraljud och när jag fick se hjärtat slå på skärmen framför mig förstod jag på riktigt jag fick ett inre lugn och jag kände hur lätt allting kändes jag lyfte från marken jag har funnit mig i det jag är lycklig jag svävar.Likes

Comments