Gainomax - Räddaren i nöden

I samarbete med Gainomax

Hej fina läsare!

Hoppas att du vaknat till en härlig morgon! <3 Jag sitter här me en kopp kaffe och funderar på gårdagen. Jag vaknade redan kl. 6.00 och dagen skulle vara lång. Frukosten var intagen redan innan kl. 7.00 så vid 10-tiden redan var jag vrålhungrig. Dessvärre satt jag i ett möte som skulle pågå till kl. 12.00 och själva tanken på det gjorde mig svimfärdig. Men sedan kom jag på: jag hade ju en Gainomax protein bar i väskan. Denna protein bar och ett glas vatten senare var jag återigen belåten och pigg för att fortsätta mötet. Jag var så glad att jag just i dagarna är testpilot för Gainomax och i samband med uppgiften råkade jag ha en av deras bars i väskan. Den räddade min dag.

Om du inte redan vet tänkte jag berätta att Gainomax bars finns i olika smaker: Toffee, Raspberry, Blueberry, Caramel Triple Nut, Fudge Sea Salt, Dark Chocolate. Varje protein bar innehåller antingen 28% eller 30% protein och ingen Palm Oil. Varenda en funkar hur bra som helst som mellanmål. Raspberry och Bluberry smakar fruktigt med vit chokolad utanpå och jag tänker ha dem som ett fikaalternativ men Toffee är definitivt min favorit. Den funkar närsomhelst och varsomhelst. Jag tränar ju tre gånger i veckan och är dessutom alltid på språng. Numera har jag alltid en av Gainomax bars i min träningsväska.

Häromdagen var en av mina träningsvänner lite svag och utmattad efter ett tabatapass. Jag kom på att jag hade Caramel Tripple Nut i träningsväskan och ville bjuda henne på den. Hon fick ju dock dela med sig, jag skulle ju också få smaka. :-). Där hade vi en till räddare i nöden.

Testa gärna Gainomax bars. Du kanske blir kär. Det är ju det roliga med det, nya smaker, nya upplevelser. Om inget annat, kan det ju bli ett spännande äventyr!

Ha en riktigt bra Friday! Ta en Gainomax bar! <3 <3

#gainomaxonthego #nouw

Gillar

Kommentarer

Alltcreepy
Alltcreepy,
Åh yummy😍
nouw.com/alltcreepy
miichaela
miichaela,
åh!! hoppas du får en bra dag kram!
nouw.com/miichaela