Sådär, nu har man gjort alla måsten. Mina armar är spagetti av träningen.
Började med att köra intervaller på löpbandet i 30 min och efter det bara fokusera på att träna armar i 30 min.
Efter gymmet gick vi hem och lämnade träningskläderna och stack ner o sola.

Nu sitter jag i soffan, nyduschad och har precis ätit lite kvarg så jag står mig en stund.

Jag ska ta på mig lite mer kläder och vänta på att Claes blir klar så ska vi ta och åka sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Godmorgon folket!

Idag är vi vakna tidigt i detta hushåll. Vi gick o la oss rätt tidigt igår och då är det en självklarhet att man vaknar tidigt. Men det är då man hinner med dagens alla planer och få tid över. 

Nu sitter jag framför datorn och dricker kaffe. Sen ska jag byta om och tagga för ett armpass på gymmet. Inser ni hur död jag kommer vara i kroppen? Jag körde ett rejält benpass igår så mina ben darrade när jag skulle ta av mig skorna, Men det kändes skönt.

Vad har ni för planer i helgen?


Likes

Comments

Nu har vi fått i oss mat och är mätta. Jag har varit igång hela dagen och efter jobbet stack jag direkt till gymmet och gjorde ett rejält benpass i ca 1,5 timme. Kändes grymt bra!

Efter det gick vi hem, fixa iordning oss och stack iväg o handlade. Vi åkte till Ica maxi och tog god tid på oss för vi hade inge bråttom till något.

Resten av kvällen blir att softa.
Imorn blir det att gymma på morgonen, sola efter det och sen ska vi åka iväg till en annan stad, vilken får ni veta imorn :)

Likes

Comments

Gomorgon!

Äntligen fredag, som jag har längtat. Den här veckan har känts otroligt lång och tröttsam på något sätt. Allting har gått så segt framåt. Skulle inte förvåna mig om helgen går hur fort som helst och plötsligt så är det måndag morgon.

Hursomhelst så är det fredag idag och jag jobbar verkligen hela dagen. Får hoppas på att den här dagen går fort.

Jag ska ta o fortsätta jobba så får vi se vad nästa inlägg kommer handla om.

Likes

Comments

Äntligen hemma. Den här dagen har varit seg men rolig ändå.
På förmiddagen var vi i en gymnastikhall med våra stora barn så dom fick springa av sig rätt rejält, sen var det lunch och efter det rast för mig. Jobbade till 16:45 och efter det kvällsmöte med praktisk arbete. Jag städade undan i vårt förråd och satte upp lite saker på väggarna och tak. Får se hur länge det kommer få vara kvar.

Jag har kommit in i en period som jag sover väldigt mycket och inte har någon ork i kroppen. Fick jag välja själv hade jag valt att gå o lägga mig redan nu men jag vänder på dygnet då så det blir ingen bra. Träningen har inte heller gått så bra de senaste dagarna eftersom det har varit sena dagar men i helgen ska jag träna iaf. Börjar redan imorn efter jobbet är tanken.
Får se sen vad man hittar på i helgen utöver träningen.
Likes

Comments

Igår så överraskade jag Claes när han kom hem.
Tidigare under dagen så gjorde han ett jobb för plantagen och skrev till mig att han inte får några blommor av dom trots jobbet, vilket var ett skämt.

Sen senare så hade han ett möte som var riktigt bra möte så när han kom hem så mötte jag han vid dörren med två glas bubbel, kyss o kram.
När han kom in i köket hade jag köpt 10 röda rosor. Så av mig fick gan blommor men inte av plantagen + bubbel.

En liten överraskning i vardagen helt enkelt.

Likes

Comments

Endast 1–2 % av världens befolkning har gröna ögon.
Färgvarianten förekommer främst hos människor med keltiskt eller germanskt påbrå, och till en mindre grad i vissa länder i Sydeuropa (Albanien, Portugal, Grekland, Italien, Spanien).
Sett till befolkningsandel är grönaktiga irisar vanligast förekommande i Albanien, Slovenien, Kroatien och på Island.
Gudomligheter i grekisk och kinesisk mytologi avbildas ofta med gröna ögon.[wikipedia]

Jag själv har gröna ögon som jag fått från min mamma och biologiska pappa. Jag trodde att gröna ögon var rätt normal färg men tydligen var blå och brun den vanligaste.

Hade jag fått välja själv färg på mina ögon skulle det vara ljusbrun.

Likes

Comments

Tidigare när jag kom hem hade vi fått jättemycket brev varutav ett utav dom var ett jäkla kravbrev från eskilstuna energi och miljö.

Jag sa upp min el i november och sa att dom skulle ta bort elen från min gamla lägenhet sista november och ändå fick jag en räkning i januari där det stod att jag använt el i december vilket inte stämde då jag inte ens bodde där och besiktningen för städningen var godkänd. Ringde dit och klaga och dom sa att dom skulle ändra på räkningen och jag kunde kasta räkningen då.

Idag fick jag ett kravbrev på ännu mer pengar än vad det skulle och då ringde jag dit igen och berättade hela historien och då säger dom att förra samtalet som jag gjorde lades inte in. IDIOTER!!
Dom sa att jag kunde kasta kravbrevet så skulle dom göra en ny räkning men vette tusan om jag vågar kasta den förns jag fått den riktiga räkningen. Hur kan man vara så klantiga?


Sen fick jag ett paket oxå på posten och ni som följer mig här vet ju att jag älskar paket. Nu var det ett jättefint halsband med ett tassavtryck från Livbojen. Den är verkligen jättefin och till halsbandet fick jag en fin påse som jag kan förvara halsbandet i.

Tack så mycket Livbojen!

Likes

Comments

En sak som jag inte klarar mig utan speciellt på morgonen är kaffe. Kaffe är mitt liv på morgonen och får jag inte kaffe så börjar inte dagen bra alls.

Varje morgon dricker jag ett stort glas med kaffe med mjölk och grädde och ser till att jag verkligen hinner göra det glaset. På förmiddagarna har vi 15 min paus om man kan ta den och då tar jag en kopp och sen på lunchen dricker jag en kopp kaffe efter maten men kaffet på jobbet är inte alls lika gott som den hemma.

Sen dricker inte jag kaffe mer under den dagen om inte jag fikar med nån efter jobbet.

För mig är kaffe lugnande och en paus i vardagen. Det är gott och funkar till allt.
En ny sak som jag börjat med här hemma är att jag har kanel i kaffet. Det är så gott. Smakar lite juligt och luktar underbart.

Hur dricker ni ert kaffe?

Likes

Comments

Gomorgon

Igår hände inte mycket när jag kom hem.
Vi åt och kollade på serie hela kvällen.
Under tiden som vi tittade passade jag på att måla mina naglar mattblå. Älskar verkligen färgen.
Sen blev det att sova tidigt eftersom jag fick byta min tid idag men jag får sluta tidigare.

Likes

Comments