Varför händer vad undrar ni ju då förmodligen...

Som dem flesta av er vet så är jag sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Jag slåss med vardagen och dess måsten som finns. Men innerst inne vill jag bara fly någonstans eller bara få bli frisk...NU! Men de funkar tyvärr inte så. Är inne på min tredje förlängning av sjukskrivningen och det är känns bara som om de går utför.

Nu är jag i fajt med försäkringskassan.. dom vägrar betala sjukpenning då dem inte ser något själ till varför jag inte skulle kunna jobba. Om jag bara kunde förklara allt som händer inom mig, eller låta min handläggare få gå i mina skor ett par dagar, må som jag mår och känna som jag känner. Den här jävla byråkratin får mig äcklad, arg och ledsen. Dem gav mig inte mer än det som själ heller till att inte betala ut någon sjukpenning...

Jag är 21 år gammal, jag upplever stress i min vardag konstant - de är knappt så att jag kan gå ut på stan längre, svårt och sova, ibland har jag problem med att äta, hjärnan hänger inte med längre. Minnet är sämre - glömmer oftare bort saker och ting, svårt och fokusera och smärtor ifrån ångest - panik och prestation. Jag har gått ifrån superstressiga jobb (där arbetsagarna varit över 12 timmar långa) till att sitta på kontor i telefon. Jag har tidigare jobbat dygnet runt med flera jobb. Jag har verkligen försökt att lyckas, vara stark och stå emot all skit, men jag har slagit mig hårt när jag föll.

Jag önskar bara försäkringskassan slutade vara så jävla byråkratiska, slutade döma oss som om vi skulle sitta och ljuga för dom.

Jag är ganska så säker på att de inte bara är jag som sitter i den här sitsen eller har upplevt det här.

P u s s !

/F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments