Ja det var alldeles för längesen jag skrev någonting och det händer verkligen super mycket i mitt liv just nu. Så mycket så jag måste bita ihop och bara gå igenom det här.

Jag har börjat plugga lite IT support grunder då jag blev av mitt jobb som jag vart sjukskriven ifrån, sedan har jag även skaffat ett nytt jobb på det - dock börjar det i augusti så man kan väl säga att jag har "lång semester" eller något. Jag har även blivit faster till världens sötaste lilla pojk!

Som dem flesta av er vet tidigare har jag varit sjuk och jag har skrivit lite om vad jag upplevt, jag menar då verkligen lite också. Jag hade ingen ork för att blogga hela tiden, nu har jag knappt tid så det blir enstaka inlägg då och då.

Men angående sjukdomen så har jag blivit "friskförklarad" men strider mot försäkringskassan då jag anser - även min läkare jag haft ander att jag har rätt till sjukpenning. Så det är en överklagan som hänger i luften. Men det känns på något sett skönt och veta att man ändå kunde tillfriskna så fort - dock var det mycket stöttning ifrån vänner och min sambo framför allt. Utan dom hade jag kanske än idag varit sjuk. Jag slutade gå hos kuratorn om man ens får kalla henne för det(då hon var utbildad socionom). Jag kände att det inte riktigt funkade med henne - samt hennes typ av behandling. Och vårdcentralen i sig hade ingen annan att erbjuda. Så jag slutade. Men se... jag har ändå överlevt, jag känner när det blir för mycket ibland - försöker lugna ned mig i dom sammanhangen.

Har ni frågor eller funderingar - kan ni höra av er.


P u s s !

/ F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments