Livet fortsätter och springer ifrån mig nästan, åtminstone drar de med mig.

Jag har träffat en underbar kille, sitter på bonus systerns bröllop och dricker en cola. Är helt slut då jag hysarade hos min svärmor hela kvällen igår, de va superhärligt.

Men jag nu ska jag äventyra.

P u s s !

/F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu har jag flyttat till Hälsingland, alltså blir jag en Norrlands jänta från och med i fredags med andra ord. Det är ganska rörigt hemma, mycket saker som ska packas upp och komma i ordning. Sedan ska man byta adress, skriva in sig på arbetsförmedlingen, söka lite fler jobb, etc.

Jag är ändå rätt nöjd, tror det blir bra i slutändan. Det är bara att se framåt! Igår var vi på någon form av det största som händer i byn varje år, och det är typ brännbollstunering från 9 på morgonen till typ 17 på kvällen... Herregud säger jag bara!

Aja, time for pokémon go nu!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Dagarna springer iväg, det är så mycket som händer.. Allt bara öser på, dagar och händelser. Imorgon flyttar jag upp till Hälsingland. Så jag ligger i soffan, börjat packat rätt intensivt. Hade en mysig avslutningsfika i stallet med god paj och kaffe! Supermysigt sällskap! Dem gav mig även en supermysig härlig filt, ett fint kort, o sen satt jag med barnen en stund och åt kakor. Dem filmade lite på min telefon, så jag har lite konstiga men härliga filmer. De har varit en intensiv vecka som inte ens är slut ännu. Både städ o packning kvar! Tvättar för fullt! Men de är nog mindre o packa kvar än vad jag tror, just nu känns de bara för mycket. Men men! Bara o bita ihop o köra! :)


P u s s !

/F

Likes

Comments