Hej alla fina!
Jag lever vidare här, har varit sjukskriven men friskförklarad sedan ett tag tillbaka. Jag har även börjat jobba lite granna och över väger att faktiskt börja plugga IT - Support. Känns som om det vore ett kul jobb och en bransch som det kan behövas folk inom om man tänker framöver.
Någon IT - support som tycker att det är ett kul jobb eller kan ge lite feedback på hur det är att jobba som support? Är det kul och givande? :)

Nåväl, har hunnit fylla hela 22 år, tiden går så himla fort känns det som. Men aah, och som ni kanske vet så har jag ju blivit faster också?
Kommer inte ihåg om jag skrivit om det? I maj kom det en gosig liten plutt!! :D
Jag och sambon funderar också på att skaffa ny lägenhet - dock har vi bara kommit med det på tal och smått kikat runt på alternativ men inget är säkert ännu.

Nu ska jag läsa lite företagsekonomi och skriva lite på affärsplanen.

P u s s !
/F

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja det var alldeles för längesen jag skrev någonting och det händer verkligen super mycket i mitt liv just nu. Så mycket så jag måste bita ihop och bara gå igenom det här.

Jag har börjat plugga lite IT support grunder då jag blev av mitt jobb som jag vart sjukskriven ifrån, sedan har jag även skaffat ett nytt jobb på det - dock börjar det i augusti så man kan väl säga att jag har "lång semester" eller något. Jag har även blivit faster till världens sötaste lilla pojk!

Som dem flesta av er vet tidigare har jag varit sjuk och jag har skrivit lite om vad jag upplevt, jag menar då verkligen lite också. Jag hade ingen ork för att blogga hela tiden, nu har jag knappt tid så det blir enstaka inlägg då och då.

Men angående sjukdomen så har jag blivit "friskförklarad" men strider mot försäkringskassan då jag anser - även min läkare jag haft ander att jag har rätt till sjukpenning. Så det är en överklagan som hänger i luften. Men det känns på något sett skönt och veta att man ändå kunde tillfriskna så fort - dock var det mycket stöttning ifrån vänner och min sambo framför allt. Utan dom hade jag kanske än idag varit sjuk. Jag slutade gå hos kuratorn om man ens får kalla henne för det(då hon var utbildad socionom). Jag kände att det inte riktigt funkade med henne - samt hennes typ av behandling. Och vårdcentralen i sig hade ingen annan att erbjuda. Så jag slutade. Men se... jag har ändå överlevt, jag känner när det blir för mycket ibland - försöker lugna ned mig i dom sammanhangen.

Har ni frågor eller funderingar - kan ni höra av er.


P u s s !

/ F

Likes

Comments

Hej allihopa!

Det var ett tag sen jag skrev något, jag har verkligen inte hunnit, de har varit mycket och tänka på, även att fixa med. För er som inte vet så har jag ju träffat en fantastisk kille, han är verkligen en sådan jag sökt efter, så de är verkligen ett stort ljus i livet just nu.

En överklagan är inskickad till försäkringskassan då dem verkligen gjort så jävla mycket fel, så jag hoppas att dem kan förstå det själva... dock har jag inga större förhoppningar direkt!

Trots detta så har jag även blivit ganska mycket bättre under dessa månader av vila, frustration, ilska, sorg och allt som jag nu känt. Det är känslostormar dagarna i ända, men nu känns de verkligen som om jag är redo och ta klivet ut. Imorgon ska jag träffa min kurator, förhoppningsvis har jag träffat min läkare för sista gången. Nu låter de dock som om jag kanske ljugit om min sjukdom, eller så kanske jag har en upp gång som kan vända och dala nedåt vilken dag som helst. Men jag vill så gärna börja jobba, att gå hemma, inte vara produktiv, inte tjäna pengar eller att inte ha något och göra om dagarna är så jävla tråkigt! Jag klarar de inte så mycket längre... i bästa fall får jag inte något bakslag!

Jag har även gett mig in på att sluta röka, så vi lär ju se hur de går... två dagar so far. Förhoppningsvis håller de i sig.

Men de är dags att sova!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Varför händer vad undrar ni ju då förmodligen...

Som dem flesta av er vet så är jag sjukskriven på grund av utmattningssyndrom. Jag slåss med vardagen och dess måsten som finns. Men innerst inne vill jag bara fly någonstans eller bara få bli frisk...NU! Men de funkar tyvärr inte så. Är inne på min tredje förlängning av sjukskrivningen och det är känns bara som om de går utför.

Nu är jag i fajt med försäkringskassan.. dom vägrar betala sjukpenning då dem inte ser något själ till varför jag inte skulle kunna jobba. Om jag bara kunde förklara allt som händer inom mig, eller låta min handläggare få gå i mina skor ett par dagar, må som jag mår och känna som jag känner. Den här jävla byråkratin får mig äcklad, arg och ledsen. Dem gav mig inte mer än det som själ heller till att inte betala ut någon sjukpenning...

Jag är 21 år gammal, jag upplever stress i min vardag konstant - de är knappt så att jag kan gå ut på stan längre, svårt och sova, ibland har jag problem med att äta, hjärnan hänger inte med längre. Minnet är sämre - glömmer oftare bort saker och ting, svårt och fokusera och smärtor ifrån ångest - panik och prestation. Jag har gått ifrån superstressiga jobb (där arbetsagarna varit över 12 timmar långa) till att sitta på kontor i telefon. Jag har tidigare jobbat dygnet runt med flera jobb. Jag har verkligen försökt att lyckas, vara stark och stå emot all skit, men jag har slagit mig hårt när jag föll.

Jag önskar bara försäkringskassan slutade vara så jävla byråkratiska, slutade döma oss som om vi skulle sitta och ljuga för dom.

Jag är ganska så säker på att de inte bara är jag som sitter i den här sitsen eller har upplevt det här.

P u s s !

/F

Likes

Comments

Gott nytt år!

De har varit lite mycket dem senaste dagarna så har inte haft särskilt mycket tid och inte någon ork!

De nya året ska invigas med att gå till läkarn nu på måndag! Just nu glor jag lite serie innan läggdags.

P u s s !

/F


Likes

Comments

Jag tänkte bara önska er en riktigt God Jul medan jag har lite tid över.

Har tyvärr sovit otroligt dåligt, vaknade nu av ett meddelande ifrån en gammal bekant! De är inte vad jag räknat med men men!

Nu måste jag gå upp och fixa o dona lite. Usch!

Men God Jul på er alla!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Hej allihopa!

Jag vet att det har varit fruktansvärt mycket dem senaste månaderna! Jag har ju fått ett fantastiskt jobb, men det har varit väldigt mycket med all flytt och sådär. Så tyvärr har jag blivit sjukskriven på grund av utmattning. Så de är tufft, vardagen blir en kamp emot ångesten, tankar och ett krig emot sina egna känslor.

Men jag jobbar på det! Jag gör mitt bästa, men som sagt - de är svårt!

Dagarna närmar sig jul och jag hoppas ni alla får en underbar jul i år!

Mycket härligt sällskap, paket och Kalle Anka!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Dålig uppdatering... I know that!

Men jag har provjobbat på de där stället då jag skulle på intervju sist och nu har jag fått anställning där! Äntligen! Är så glad över att de blev just där, bra tider, bra kollegor och ett ganska roligt jobb i största allmänhet!

Så de är ju som det är! Jag trivs o allt så de är ku toppen! Och ett steg närmare att kunna starta eget! Så de är bara bita ihop och köra på! :D

Men nu ska jag till jobbet!

P u s s !

/F

Likes

Comments

Ingenting varar för evigt som man säger. Jag har blivit singel igen då förhållandet verkligen inte höll, men det finns ju absolut inget och göra åt saken.
Håller det inte så gör det inte det. Så sen i torsdags har jag varit singel. Har inte orkat blogga då jag har ganska så mycket och stå i just nu!
Det är arbetsintervjuer, företaget etc. Ja det är mycket verkligen. Så det är bara att se framåt och försöka ta dagarna lite som dem kommer, ett steg i taget. Då jag heller går långsamt framåt än två steg fram och ett tillbaka.

Man märker att hösten snart är här också, det är sjukt kallt på dagarna ibland, men fortfarande får man ibland riktigt soliga och härliga dagar. Men alltså kvällarna ska man knappt tala om. Det känns som om det går emot minusgrader redan. Vi är trots allt bara i september. Helt sjukt. Eller så är det jag som har glömt bort på bara ett år hur jävla kallt det kan vara den har tiden på året. Men man säger väl ändå att september är sensommar? ​​

Annars flyter livet på. Jag drack lite vin med mamma och mitt ex mamma igår, mycket trevligt faktiskt. Fixade lillasysters naglar idag. Imorgon blir det att fara till Gävle på en intervju, vilket är ett intressant jobb som jag verkligen hoppas att jag kommer att få. Hoppas så sjukt mycket verkligen.
Håll gärna tummarna!! :)

Men nu måste jag pysa!

P u s s !
/F

Likes

Comments