Vaaa???????

Likes

Comments

Idag så skulle vi ha inlämning på 2 olika texter vi skulle skriva.
Assååå det är så mycket som ska göras nu precis innan sommarlovet, jag fattar inte varför dom inte kunnat planera in det och inte liksom ha 3 prov nästan varje vecka nu innan vi slutar den 14onde Juni.
Men båda inlämningarna gick bra och för jag fick hjälp av min flickvän kvällen innan dom skulle in och jag är väldigt tacksam över att du hjälpte mig❤️ Nästa vecka har jag 1 prov och 2 presentationer, men jag tror att det kommer gå bra ändå 😂

Ha en bra helg!
Hadee!

Likes

Comments

Hej bloggen!
Just nu är ju röstningen till guldtuben när man får välja mellan 5 stycken i varje kategori.
Mina favorit youtubers är i iallafall RMM och Sampe V2, jag hoppas verkligen att dom vinner i sina kategorier dom är nominerad i!

Det har ju spekulerats om att Guldtuben är riggat, asså att dom som äger galan "Splay" väljer vilka som får vinna.
Många olika youtubers har gjort videos om det för det var nästan bara youtubers som var med i nätverket Splay.
Hydra är en av dom lite större som har gjort en video om det, när han berättar om vad han tycker om det.
Hydra har väldigt trogna fans så han tyckte att det var konstigt att han inte blev nominerad i någon av alla kategorier.

Vad tycker ni? Kommentera gärna om ni vill!😊
Hadee!

Likes

Comments

Varför säger man egentligen "GULBIL!" och slår en lätt på armen när man ser en gul bil?
Jag tycker för att det är en slags "lek" som är en tradition som har funnits länge, för man slår ju inte hårt (inte jag i allafall).😂
Det är ju inte bara i Sverige man gör det utan i andra länder också som Norge.
Det skulle varit roligt om man åkt runt i en gul bil och kolla på alla som åker bredvid eller bara ser bilen slå på sin kompis och säga "GULBIL!"
Hahah skälv så tycker jag att det är kul när man ska tävla och liksom leta efter gula bilar och om min kompis eller någon annan säger "GULBIL!" före mig så blir jag lite lätt sur men ändå det är ju ändå en lek? Heheh
#gulbil

Hadee!

Likes

Comments

Idag så hade jag en typisk "tråkig" skoldag, vi kollade på film och bara skrev. Men efter skolan så var jag med min tjej och vi hade kul tillsammans, vi köpte en ny Fanta som vi inte hade sett förut som var blå och som smakade fläder och citron. Heheh drickan var genomskinlig men det var flaskan som var blå bara.
Imorgon så har jag prov som jag ska plugga till nu! Ha en bra dag imorgon! #tråkigtmedskola

Likes

Comments

1. NARCOS. Narcos är en based-on-a-true-story tv-serie som följer drogkungen Pablo Escobar från Colombia.

2. SKAM. SKAM är en norsk webbaserad dramaserie om gymnasieungdomar på Hartvig Nissens skole på västkanten i Norges huvudstad Oslo.

3. 13 REASONS WHY. 13 Reasons why är en film om en tonårsflickas förbryllande självmord får en klasskamrat ett antal kassettband som avslöjar orsakerna till hennes tragiska beslut.


Likes

Comments