Header

Igår var vi på tidigt VUL hos gyn. Och då fick vi först lite utav en chock. Han såg 2 fostersäckar. Började titta i dem, men kunde bara se ordentligt i ena där man såg ett fint litet ❤ slog. I den andra fostersäcken såg det ut som att det tillbaka bildas, men jag ska tillbaka om 2 veckor för en ny kontroll. Men jag har varit gravid med tvillingar, men som det ser ut nu så blir det bara 1 liten bebis till 90% i september. Dock blev jag tillbaka flyttad 4 dagar men det förstår jag med tanke på att jag har blivit stimulerad och fått senare äl. Så istället för att gå in i vecka 8 i lördags så går jag nu in i vecka 8 imorgon igen.

Berättade ju för barnen igår, äldsta sonens reaktion var att nej nu flyttar jag. Men nu efter att det har lagt sig så längtar alla till september.

Berättade också för min familj via hangout med en bild och vi smsade sambons familj med. Hans ena lillebror ringde och vart lite chockad och sambon ringde även sin mamma. Hon blev med glad. J
Berättat för chefen idag men blev lite ledsen över hennes reaktion, hon sade grattis och så, men sedan sade hon att personligen så förstår hon inte de som börjar om.
Men jag har skakat av mig det nu, då andra som jag berättat det för idag blev glada.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har inte blivit någon mer flytning sedan i måndags. Så skönt, och nu nästan börjar jag tro att jag inte ens såg något då, men jo en lite strimma med ljusrosa var det allt.
Sover fortfarande kasst om nätterna, och vaknar av att jag är kissnödig. Och sedan är det typ helt omöjligt att somna om:

Häromkvällen låg jag på mage i soffan och fick så jävla ont i brösten. Annars finns det lite illamående/magkatarr/halsbränna.

Äldsta sonen har börjat fråga mig om jag är arg på honom eller besviken. Han har svårt att läsa av människor. Säger till honom att jag är trött, men ej arg eller besviken på honom.. Kanske det blir enklare att förklara efter måndag.

Fått utskrivet trombyl med som jag ska börja äta nu och fram till vecka 20, men snackade med bm idag på telefonen och berättade att jag hade ätit t o m vecka 34 innan. Så Vi skulle prata mer om det sedan.

Likes

Comments

Var och kissade straxt innan vi skulle åka innan, kom lite ljusljusrosa flytning, egentligen knappt märkbar. Tog lite nytt papper och torkade mig lite längre "in" och då var det ytterst lite till.
Men började genast känna att fan det är kört. Satte på mig en binda och vi åkte iväg.

När vi kom hem igen så gick jag på toaletten och kissade då var det inget. Men så var det ju sist med. Alltså bara att vänta nu. Önskar det var måndag så man fick göra VUL även om inget är säkert trots det.

Likes

Comments

Har hela tiden fått till att vi skulle ha BF 23/9, men enligt sista mens ska ju vara 22/9. Så himla skönt liksom att plötsligt vara en dag längre, samtidigt så vet jag ju inte exakt när jag hade äl så vi får väl se om det kanske ändrar sig.

Vi har kommit fram till att vi ska berätta för barnen och familjerna nästa vecka. Med barnen blir det väl till middagen, men till familjerna blir det med en VULbild (om vi nu får en) och om vi ser hjärtat slå. Det blir toppen.

Likes

Comments

1:a besöket är avklarat, älsklingen var inte alls bekväm med detta. Dels att bara sitta i väntrummet gjorde han nervös. Jag kan erkänna jag var också supernervös.
Min exmake följde ju aldrig med på några möten, men vi har nog bestämt oss att sambon ska följa med på; Inskrivningen, KUB/UL, UL vecka 19/20, vecka 25 när man lyssnar på ❤ första gången + vecka 35 då det är planering inför förlossningen.

Nu känns det lite mer verkligt, men ändå inte. Liksom vad konstigt är jag verkligen gravid liksom. Men så härligt ändå.

Hon skulle snacka med läkare gällande Trombyl på onsdag så jag får besked torsdag/fredag denna veckan om jag ska börja med dessa.
Sambon och jag ska också ta beslut om vi ska ta KUB eller bara ett vanligt UL.

Likes

Comments

I fredags pratade jag med syrran i telefonen, igår träffade jag mamma och idag brorsan med familj. Och jag vill liksom bara berätta att VI ÄR GRAVIDA!
Samtidigt känner jag väl ändå att det är barnen som ska få höra det först här hemma, men de tänkte vi ev berätta för nästa måndag då vi har varit hos gyn om det ser bra ut. Sedan får vi väl se när vi berättar för alla andra.
Men våra föräldrar är ju ändå på tur sedan.

Imorgon är det dags för BM, första hälsosamtalet. Minns inte så mycket av vad man gjorde på det där för det är ju ändå 11 år sedan jag var där sist så att säga. 11 år sedan, hur sjukt är inte det?

Har varit så jävla trött hela helgen, däckat vid 22 båda kvällarna, och sovit dåligt. sämst har varit natten som varit då jag vaknade 2 ggr och var kissnödig och sedan haft svårt att somna om.

Igår hade jag på mig jeans för vi var på yngsta sonens poolspel, och jävlar vad det klämde, så de går vi fasen hoppa över alltså tills vidare. Har ju fått 300 kr ifrån H&M i bonus så det får nog blir några kläder därifrån som man kan växa i. Men det får vänta lite tror jag.. Någon vecka till.. Gärna så att man passerar vecka 12.

Likes

Comments

Sambon frågade också igår hur snart det är okej att berätta för sina kollegor. Jag svarade att han kan ju vänta till efter UL, sedan ändrade jag mig till efter vecka 12 men sedan sa jag att om han vill berätta redan nu får han ju det för om det går åt helvete vilket vi inte hoppas så har han kanske mer stöd.

Ev ser det ut som att vi berättar för barnen när vi har varit på VUL.

Likes

Comments

Hur gör vi med rum här hemma i lägenheten?
Bor ju i en 5:a i dagsläget på 122 kvm. Jag sade att först får ju bebisen ligga inne hos oss, men sedan får vi ju lösa det.
Har ju bekantar som har 4:a barn och bor i en 3:a. Det löser sig förhoppningsvis. Men intressant att se liksom vad han fastnar tankarna vid. Han har inte ens tänkt en tanke på ev byte av bil.🚙

Likes

Comments

Är idag 5+2 enligt sista mensen.
Hur mår jag då egentligen? Förutom att jag ömsom fryser och ömsom svettas är det väl okej. Trött är jag med och vill gärna gå och lägga mig tidigt.
Igår kände jag av kanske mycket drag i ligamenten på kvällen, och ja förmodligen är det ju bra tecken.

Sambon har varit väldigt nervös och nojjig de sista dagarna. Funderar på mycket. Men ja vi får prata mer om detta och jag har även frågat honom nu om han vill följa med till VUL och det ville han. Så han kommer följa med både till BM och även till VUL nu. Ska bli skönt att ha med honom som stöd och om allt ser bra ut så kanske han kan begripa det lite enklare.


Likes

Comments

Igår efter jobbet gick jag och lade mig för att sova en timme, var så trött på bussen hem och satt och somnade till flera gånger.
Men jag somnade också i sambons knä igårkväll framför tv.
Har idag rensat vårt förråd och slängt det, satt och gäspade i bilen, men i natt har jag ändå sovit bra. Men likt förbannat så när jag lade mig i sängen för att kolla youtube så somnade jag till.

Jag ömsom fryser och ibland är jag så varmt så jag måste öppna upp balkongdörren och ta av mig strumpor.

Sambon tycker det är konstigt att jag är så trött och tycker jag borde ta en wiskey när jag fryser. Sade att jag inte kan dricka alkohol under graviditeten. Det var visst inte självklart för honom.

Likes

Comments