hej på er!
Idag skulle vi börjat halv 9 men vår första lektion var inställd så vi fick sovmorgon fram till 09:50, ganska skönt endån, för de är måndag & dem flesta är ju alltid trötta efter helgen, men idag går jag fram till halv 4 & då ska jag direkt hem & bara plugga hela dagen & bara vara hemma och ta de lugnt för jag orkar inte göra något!
Ska nog också kolla kläder och lite sånt,
Vill gärna träffa min pojkvän, men jag har så ont i min mage & så mycket läxor så de blir en hel pluggdag & jag har matte prov på onsdag😳
Något jag inte ser framemot 😂 menmen,
Jag hoppas er måndag har/kommer bli bra!
vi hörs i nästa inlägg ❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

hur mår ni? själv mår jag inte så himla bra, jag har haft ångest hela dagen och bara varit allmänt bitchig, 

Jag vaknade vid 12 tiden men jag tror jag la i sängen fram till typ 2, sen började jag städa och dammsuga rummet och lyssnade på musik, sen käkade jag " frukost " och sen satt jag bara på rummet och gjorde inget, jag la i sängen och typ kollade film, sen vid 4 tiden kom min pojkvän för jag mådde så dåligt så han ville träffa mig och jag ville träffa han också såklart, så kom han hit så träffade vi också Whilma och runt 8 tiden körde han hem, så då var vi bara på stan och sen så gick jag hem runt 9 tiden, orkade inte vara ute mer, sen sen jag hem så har inte gjort något, jag har ätit lite, och kollat youtube, nu ska jag ut med chico & sen duscha och försöka sova!

hoppas ni har haft en bra helg så hörs vi imorgon!

GODNATT

Likes

Comments

God eftermiddag på er!
Jag vaknade vid 10:00 av att pappa kom in med frukost på sängen till mig & sen satte jag på fortsättningen av filmen jag somnade till igår " how to be single " den e sjukt bra och jag rekommenderar den filmen verkligen för er som tycker om komedi filmer. Jag la i sängen fram till 12 och sedan träffade jag Whilma ett litet tag vi gick på stan och snackade & sen vid 13:00 gick jag hem och fixade mig och nu sitter jag i sängen och väntar på pappa ska komma hem igen så ska vi köra till sjukhuset och besöka min farmor en stund, hon har blivit ganska sjuk så vi ska träffa henne och sen kanske vi åker ut och äter och när vi kommer hem ifrån farmor, så ska jag träffa min pojkvän, han kanske sover hos mig ikväll, men annars så kanske vi åker till stranden och kanske sitter där och fikar något mys eller något, vi har inte direkt bestämt något vi får väll helt enkelt se bara vad som händer ikväll!

Nu ska vi köra till sjukhuset, så vi hörs i nästa inlägg!

XOXO

Likes

Comments

​Hej på er sötnosar!

Hur mår ni? själv mår jag bra, jag har nyss kommit hem från skolan, jag slutade vid 11:40 så tog jag tåget hem och så fort jag kom bara kastade jag mig i min bäddade säng, sov inte hemma inatt utan jag sov hos Therese, men nu är jag hemma och ska kolla youtube och sen ska jag vänta på min pojkvän så ska vi träffas en stund & senare ikväll kommer Therese och ska sova här, så jag vet inte riktigt vad vi ska göra, vi har inga direkt planer på något, vi får helt enkelt se idag, nu ska jag kolla youtube och plugga lite matte, så vi hörs i nästa inlägg som kommer upp på bloggen, måste bara säga, visst är det fint väder idag? 

XOXO

Likes

Comments

VÄLKOMMEN TILL MIN BLOGG!

jag heter Delfina Bento! 

jag är 15 år gammal men fyller 16 nu i oktober månad, Jag går på en skola i Helsingborg som heter Victum där jag går första året på gymnasiet då min linje är barn och fritid men det är inte det jag vill jobba med när jag blir äldre. 
Jag har bestämt mig för att en dag ska jag bli en känd person, jag ska ha räddat flera människor för det är det jag vill,. jobba med människor, hjälpa människor & bara kunna njuta av livet med ett bra samvete.
Jag lider av panikångest och en stor depression som jag varje dag sen jag var 12 år gammal har fightats med, så jag är en fighter, en liten fighter tjej som vill kunna må bra igen, så varje jag kämpar jag i mot min depression och försöker vinna. 
Jag har en pojkvän vid namn Kristoffer Sjöbäck som är 18 år gammal & vi har varit tillsammans i 1 år & tre månader. han är mycket av en vägledning för mig. Han kommer säkert komma någon gång på bloggen.
Jag bor med min pappa och hans sambo och då hennes 3 barn, Era, Moa & Neo. Min mamma har jag i Malmö men henne träffar jag inte alls.
I min blogg vill jag komma fram till vem jag är, och jag vill visa er vad jag är för människa och dela med er av mitt liv, mina tankar och åsikter.

så jag hoppas verkligen ni kommer följa min resa & kanske också vara min vägledning.

NI får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.


XOXO 

 


Likes

Comments