Tjena idag har jag jobbat och försovde mig nästan men jag han just till jobbet. Och under kvällen dro jag och mina närmsta vänner ut på raggen och hade mysigt och skoj  tillsammans. Det måste göras om. Jag är även ensam hemma i en hel vecka så det blir spännande och se hur det gå. Nu ska jag sluta blogga och gå ut med hunden sen ska jag sova för att kunna orka jobba imorgon då jag börjar 7.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjena från trötter. Inatt kunde jag inte sova, jag somnade vid 1 och vaknade vid 2 för att gå på toa men jag kunde inte somna för än vid 5 igen och vaknade vid 8 igen. Men jag ha vart ovanligt pigg för att sova så lite men när jag jobbade idag kände jag hur tröttheten kom ikapp mig så nu är jag så trött så att jag knappt vet hur en mobil funkar. Men men ska snart hem och sova. Och jobbet gick bra fast jag höll på somna en gång. GONATT FOLKET SNART.

Likes

Comments

Tjena tjena nu ha ja vart i en by utanför Sorsele och haft det trevligt. Ja ha ätit go mat kört skoter och pimplat men fick nästan en fisk men den drog loss draget och krocken så ja fick aldrig upp den men men de ä sånt som händer men sur vart ja. Men nu ä ja tillbaka till den här skit staden men tur att man ha sina vänner här så att de bli lite bättre stad. habala habala som nån sa nyss.

Likes

Comments

5 saker som jag inte kan leva utan är
1 Mina vänner
2 Min hund
3 Stugan som familj har
4 Mat
5 Naturen

5 saker som jag vill göra i mitt liv är
1 Resa
2 Tatuera mig
3 Flytta till en by
4 Gifta mig
5 Skaffa barn

5 Saker som jag är dålig på är
1 Skriva på bloggen
2 Sluta gosa med djur
3 Att träna
4 Gå och lägga mig tidigt
5 Göra saker som jag vill göra

5 saker som jag är rädd för är
1 Små kryp
2 Förlora vänner
3 Förlora dom jag älskar
4 Dö i ung ålder
5 Att det ska bli krig

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag och hoppas alla ha nån som man kan fira med. Jag har friat min brorsas födelsedag idag för han fyller år idag. Och snart ska jag fara till en kompis o fira hans födelsedag för han fyller också år idag. Men den sista som jag vet som fyller år idag kan jag inte fira för hon bor inte här i stan. Men idag njöt jag av solen fasten jag inte gillar solen. Men det var skönt i alla fall.

Det är en spindel i mitt rum som jag hittade i morse och jag har inte dödat den än för jag hatar spindlar och är livrädd för dom så den är in stängd i en glasburk och den har ståt där hela dagen och spindeln lever än. Men men nu ska jag fortsätta med mins kompis födelsedags present.

Likes

Comments

Men tjena
Jobbigt bär man inte vet vad man ska skriva men nånting måst man nästan skriva här. Man kan inte va allt för inaktiv här.

Likes

Comments

Tjena
Idag sökte jag jobb i Skellefteå så det blir så jag hoppas att jag får jobbet. Det jag sökte var för att fota skol elever. Så man få ju se om man få jobbet eller inte. Men vackert väder var det igår.

Likes

Comments

Tjena
Tänkte skriva gick till kompisar idag, men då skulle jag ljuga men jag cyklade iallafall och det är -9 så skönt var det ute idag. En bild på köpet då jag är på väg.

Likes

Comments

Men tjena
Idag då jag var ute med hunden så fick både jag och hunden syn på två renar i en skog som ligger vid ett industriområde. Min första tanke var hur kom dom ditt och vars är dom andra renarna. Men som tur var så började inte min hund att skälla hon bara kollade på dom (hon har gråhund, vallhund och 3 raser till som inte jag har lärt mig). Så jag vart glad att hon bara kollade på dom. Bilden är den bästa jag fick.

Likes

Comments

När man har dålig fantasi så ha man vet ej vad jag ska skriva på bloggen. Så det är bara att ge förslag. Kom på mellan himmel och jord det kan vara vad som helst.

Likes

Comments