Hur många gånger har man inte undrat om en kille känner detsamma som en själv eller undrat om någon rentav bara är kär i en. Så här ska ni få några klara tecken på det:

* Han svarar dig!

En kille som inte svarar dig är inte kär i dig. Är man kär så har man inget annat i huvudet än denna personen och alltså vill man såklart prata så mycket som möjligt med den!


*Han skriver bara på nätterna till mig.

Ja här vet vi nog båda hur han tänker och känner, kanske är han också full när han skriver? Då kan jag garantera att han inte är intresserad utav dig utan bara en sak.


* Du har aldrig fått träffa hans föräldrar eller vänner

Då tyder detta ganska mycket på att han försöker dölja dig i sitt liv, kanske för att du inte är tillräckligt intressant för att du ska ens få träffa dom eller så har du träffat dom men frågan är då, är den för han ville visa upp dig eller för att det bara blev så? Ville han - han tycker om dig. Annars inte..


* Han har flickvän men han säger till mig att han tycker om mig och kanske kan det bli vi

Nej det kommer inte bli ni. Han säger han tycker om dig för att du ska vilja ha han för killar tänker annorlunda än tjejer. Han älskar antagligen sin flickvän även om han är med dig, och snälla.. Nöjd dig ALDRIG som någons andra val. Du förtjänar bättre.


- Tänk på en sak alla där ute, tänk på hur du är när du är kär i någon. Han är garanterat likadan när han är kär som när du är det och är han inte det är han inte heller kär i dig.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments