Hejhej bästa babes<3

Påriktigt nu asså wow drog till Ullared nu över helgen med familjen, och har hittat de finaste grejerna! Till rummet speciellt då jag länge velat inreda lite för att kunna fräscha till det lite!

Så kom hem med mer än bara Morgan chips och en selfie med Ola-Connie<3

Helgen har varit jätte mysig för oss alla i familjen och vi alla kom överens att åka dit lite oftare!

Men tror inte att vi ligger över på deras camping varje gång dock, för det var det vi gjorde nu.

Ååh just det! Innan jag glömmer gissa vem som lyckades bli intervjuad till deras tv show : stor säljarn? JAAAG!!

Så det lär bli jätte kul och se om jag kommer med i nästa säsong eller inte! Det som är mindre bra med detta va att man såg ut lite som en död kyckling just den dan, fast hallå vad gör d?!!!

Blev frågad om ett tröstplåster! Ett sådant som man hade kunnat ge till ett barn om den hade skadat sig, plus hur mycket jag trodde den var värd<3 så sjukt kul!

Hörs bästa<3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

  • 30 Readers

Likes

Comments

En liten uppdatering : idag så vaknade man, åt ostbågar till frukost och därefter drog till skolan.

  • 32 Readers

Likes

Comments

Då man faktiskt slutar två imon och får lov att åka hem tidigt, det är nu som de bästa veckodagarna startar ( ons -fre) för att sen när man kommer hem bara kunna slänga sig i sängen, dricka te och bara njuta av allt lugn runt sig!

Speciellt just nu då vi råkar ha matte prov nästa vecka. Så att kunna åka hem för att plugga i lugn och ro är något av det bättre.

Och just nu så ligger jag bara i sängen och säger godnatt till er.

ha en fin kväll<3

  • 33 Readers

Likes

Comments

Hade en så konstig dröm inatt vars hugg i hjärtat gjorde så att man inte kunde somna om när man vaknade vid 3, iallafall inte på 40 min.

Drömmen handlade om någon random jakt på en diamant som varenda människa försökte att komma åt, fast jag kom åt den först och blev då skjuten. 

Har varit hemma i cirka två h nu och börjar fundera lite, lite på boken. Vet vad jag ska skriva nu gällande handlingen.

//Lovisa

  • 41 Readers

Likes

Comments

Babes hej på er! Hoppas att ni mår bra och att allt är väl<3 Det kan man säga att jag gör nu efter cirka två veckor med att tyvärr vara sjuk lite uppochner 😌men så kan det vara ibland, fick iallafall lite ledigt från skolan (hehe)

Oo påtal om skola 😚--> vad mer finns det att säga än att jag går i natur på sundler, jag lovar att natur var det ända valet som kändes rätt för mig så är förövrigt väldigt glad över att gå i just den linjen som jag går i!! Dock så finns det ju vissa förväntningar som många verkar ha, på att det är mycket plugg! Så för höra det en del " hur pallar du gå i natur!!" Ext.

Och visst det är precis vad det är, en plugg linje men känner inte att det är FÖR mycket. Inte nu i början iaf<3 plus så är det ju just det att jag älskar ansvaret som jag fått och det hänger ihop med att man har just mer läxor lite då och då.

Och host* gissa vem som har köpt sig en ny mobil så räknaaa med att kunna se riktigt fräcka bilder framöver här på bloggen, även på insta : lovisaa16 Love er // Lovisa


  • 79 Readers

Likes

Comments