asså seriöst, allt tåt fan fel och såklart så har det alltid med en kille att göra.. Jag hade börjat skriva med en kille ett tag, träffade han som kompis för han håller på med min bästa kompis, och när vi träffades så sa pratade vi osv, sen så sa han att han inte har några känslor för henne (jag hade inga känslor för han när han sa det) så jag sa till han att han borde säga det till henne så hon inte ska tro på något som inte är sant. Sen några dagar senare träffas vi igen och vi pratar lite tills vi blir trötta och lägger oss ner i sängen och det hände inget mer än att vi höll om varandra osv. (detta hände typ 2/3 gånger). Han hade sen skickat ett sms till min vän osv hon tog det inte så hårt sa hon eftersom hon inte hade så stora känslor för honom, vid det laget hade jag fått lite små känslor för honom så jag tyckte det var skönt att hon inte kände så mycket för honom. Men men sen så träffas vi alla på gårn, och dom går sen iväg och snackar då han säger till henne att han har känslor och där så bröt jag ihop, och känner att allt är meningslöst och fattar inte meningen med att leva om allt man gör blir fel..

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

som rubriken lyder så är det här den sämsta dagen just nu, allt går skit. jag mår skit både för att jag är sjuk och allt annat.. Försöker att hålla mig sysselsatt men det är svårt när man inte riktigt vet vad som gör ont? Kanske mest för att man vill prata med en speciell person så jävla mycket men han svarar aldrig när jag ringer osv. Fick tag på han igår osv frågade varför han slutat svara och varför han ignorerar mig, svaret blev "har inte tid" kände mig ganska värdelös igår. Men försöker le igenom det för jag älskar honom och det är bara så jag kan inte förneka det. Det gör ont att veta att han bor väldigt långt borta och att han bara kommer hem på loven eller vissa helger. Han var hemma på höstlovet då vi träffades första gången och det var liksom kärlek vid första ögonkastet kändes det som. Det var den bästa känslan jag haft, jag kände mig som världens tryggaste tjej när jag var med honom det var helt otroligt att jag ens kände så. Vi träffades 3 gånger under höstlovet. Vi båda hade känslor för varandra men sen så gick han tillbaka till sitt ex.. Och jag som förväntat vart förkrossad för jag undrar fortfarande vad jag gjort fel? Jag kan inte prata om detta med min bästa vän för hon tycker inte ens om honom längre (som vän) och det tar på mig också för jag vill kunna prata med henne om detta för vill att hon ska veta varför jag inte mår bra just nu. Men men vad ska man göra? det ända jag kan göra just nu är att le igenom dagen och låtsas som detta aldrig hänt..

depp?-jao

Likes

Comments

okej,, idag har varit en riktigt jävla skit dag. Den började väl bra men nu när det börjar bli kväll så kommer alla tankar och jag vill helt enkelt ge upp. jag orkar inte längre det är så ansträngde att ha en depression när ingen vet om att man har en. jag försöker att stänga allt inne liksom att leva med det. Jag trycker ständigt ner mig själv har inge självförtroende. jag vill inte ta hjälp av mina vänner för vill inte ha uppmärksamhet. Har försökt fixat hjälp hos skolkuratorn men det hjälper inte.

Vet inte vad jag ska göra eller ta vägen längre, vill bara ge upp så allt detta försvinner. Vill kunna stänga av mina känslor så smärtan försvinner för det är så inåt helvete smärtsamt när man inte kan göra något åt detta för du vet knappt varför du känner såhär.


depp?-jao

Likes

Comments

Ahaha, då har man startat en blogg för man är så trött på att hålla allt inom sig, men man vill liksom inte besvära någon med att berätta. Detta kommer vara en jävligt deppig blogg så alla vet.

Iallafall, jag började i princip må jävligt piss dåligt direkt efter min morfar dog, han betydde allt för mig. Det har gått 2 år men kan fortfarande inte fatta att detta hänt. Efter några veckor så slutar folk att fråga hur man mår, eftersom det ända gått ett tag liksom? Men liksom va fan när folk frågar hur man mår så vill de egentligen inte höra "nejmen jag mår skit" utan de vill höra "jomen det är bra". 

De blir liksom bara en fråga då man antar att svaret är bra.

Det jag känner nu är att jag inte kan berätta för min familj att jag egentligen mår piss och att jag har en depression för folk tror inte på det.

Jag vet att det är en stor skillnad på att vara ledsen ett tag och faktiskt ha en depression.

depp?-jao..

Likes

Comments