Tjenixen! Hoppas allt är bra med er, själv är jag riktigt seg i kroppen. Idag var vi och åkte skidor med klassen vilket var riktigt mysigt, över förväntan! När bussen var framme vid skolan blev jag upplockad för att rulla vidare mot en viktig match! Vi kämpade riktigt fint och fick med oss våra 3 nödvändiga poäng och 9 mål!!!!!! Imorgon är det skola som gäller sedan vidare mot ett spelar möte med laget.

Här ovanför lite bilder från dagen! Första bilden är från backen, andra är på Hilda som chillar i backen och sedan Chau, jag och Hilda!

Likes

Comments

Tjenixenn! Denna helgen har verkligen bara varit chill helg! Kollade serier och sov mig igenom heeela lördagen och vaknade upp vid 12 idag, för att sedan spela match vid 15. En riktigt bra spelad match från våran sida och ett tufft motstånd, men vi fick ändå med oss tre välförtjänta poäng! Efter det blev det ännu mer serier och en riktigt god pasta! Mums

Rekommenderar starkt denna låten, den har gått på repeat hela helgen!!!

Likes

Comments

Välkommen till min bloggish!
Mitt namn är Dena och här kommer jag blogga om min vardag och dela med mig om vad som händer i mitt liv. Jag är en tjej på 17 bast som bor i mysiga Göteborg med min familj och vänner. Jag vet inte riktigt exakt vad jag kommer skriva om, men jag kommer titta in här med något inlägg om dagen och skriva av mig. Vill ni alltså lära känna mig ännu mer, är det bara att fortsätta läsa!

Likes

Comments