Dina sociala stats kan hjälpa dig framåt ganska mycket så tänkte ge lite tips på hur du snabbast kan öka på dem vad jag har märkt så här långt.

Charm

Detta är det lättaste att öka enligt mig. Gå till badhuset mitt emot Leblanc varje måndag eller torsdag då de har medicinbad. Det kostar 500 Yen men ger dig tre poäng istället för två.

Proficiency

Även det är ganska enkelt att få upp. När du får chansen ska du tillverka verktyg på ditt rum på Leblanc. Det ger till en början bara 2 poäng men ju mer du får upp din proficiency, desto större är chansen att du får tre poäng istället.

Kindness

Kindness är lite svårare att få extra av. Du kan ge växten i ditt rum på Leblanc Bio Nutrients för två poäng, eller Organic Nutrients för tre. Problemet är att du bara kan göra det en gång var annan till var tredje vecka. Hörde någon snacka om att man kan få Kindness genom att ta ett extrajobb i Blombutiken i Underground Mall i Shibuya

Knowledge

Dricker du kaffe eller frukt te på diner i Shibuya under regniga dagar så ger det dig tre poäng i knowledge. Du kan också svara rätt på frågorna dina lärare ställer. Här nedanför fäster jag en länk till en sida med alla svaren:

http://www.rpgsite.net/feature/5468-persona-5-guide-school-quiz-answers-for-class-questions-tests-and-exams
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jodå, det blir stream ikväll. Det handlade bara om att prins Philip drar sig tillbaka från det offentliga livet i höst.

Lite intressant info. Om ni undrade över titeln på det här inlägget så ska jag berätta. Ja, även om ni inte undrade så kommer förklaringen här. När drottningen dör så kommer familjen vara de första som meddelas. Därefter ringer den högst uppsatta kammarherren till Downing Street och meddelar premiärministern med kodfrasen "London Bridge is down". Finns fler steg men orkar inte ta upp alla här.


Likes

Comments

De som känner mig vet jag är en av världens största anglofiler. Tanken är att jag ska streama Outlast 2 ikväll men med tanke på att någonting stort pågår i Buckingham Palace kan det hända att streamen blir inställd. Allt beror på vad det är som händer. Har drottningen eller prins Phillip lämnat jordelivet blir det ingen stream ikväll av respekt för deras minne. Men annars streamar jag på länken nedan. Mer info kommer runt lunch.

https://www.twitch.tv/thewizardandme

Likes

Comments

Senaste tiden har jag spenderat långa kvällar med Persona 5. Det är det första spelet i serien jag spelat och ångrar det inte. Har hört många berömma det för hur mycket du kan göra och hur fritt valet hur du spenderar din tid är. Till viss mån kan jag nog hålla med folk i det men inte fullt ut. Visst, det finns mycket att göra för att bygga upp din karaktär men det händer ganska ofta att valet vad du ska göra inte riktigt är ditt.

Mest Framträdande är när du har kommit in en bit i spelet och Morgana har flyttat hem till dig. Du kan efter drygt 10 timmar tillverka låsdyrkar som du kommer behöva för att få upp diverse kistor i de så kallade slotten. Detta göra du genom att sätta dig vid skrivbordet i ditt rum och kombinera två föremål du kan hitta. "Busenkelt" tänkte jag och gick fram till skrivbordet för att knåpa ihop några dyrkar (och kanske höja min proficiency). "Gå och lägg dig" säger kattkräket (Morgana är...nånting fångat i en katts kropp). "Nej, jag måste göra dyrkar inför nästa utflykt till det aktuella slottet", tänker jag och försöker igen. "Gå och lägg dig" säger kattkräket. Vad jag än försöker göra så tillåts det inte utan jag måste gå och lägga mig och möta nästa dag utan att ha kunnat förbereda vad jag måste göra.

Har tänkt en del tillbaka på min uppväxt och insett att det så kallade fria valet ibland inte existerar. Eller jo, det existerar så länge du väljer vad någon annan vill du ska välja. Min mor är expert på att ställa en fråga som ger mig ett val men när jag väl fattat mitt beslut så dras allt åt det andra hållet istället och mitt fria val var bara en illusion. Finns det någon annan där ute som känner igen sig i det? Att vi lite blir vallade som får ibland och luras att vi har fritt val?

Likes

Comments

Som rubriken säger så blir det ingen stream ikväll. Då jag ska upp tidigt imorgon så kommer jag behöva lägga mig i skaplig tid. Men var så säkra att jag kommer streama som vanligt nästa vecka (tisdag och torsdag). Då blir det dock Outlast 2 så inga under 18 bör titta. Men Persona 5 kommer streamas snart.

Likes

Comments