Vårt brylup

Det er mange måte å feire en stor anledning som et bryllup på. Tenkte derfor å vise dere hvordan vi gjorde det når vi giftet oss for snart tre år siden. I forbindelse med vårt bryllup tok jeg (Emilie) et bryllupsplanleggingskurs som jeg fikk mye bruk for under hele planleggingsprosessen.

Vi ønsket å gjøre det så personlig som mulig og dro derfor med både farger og elementer som sa noe om oss. Vi hadde ikke allverdens budsjett, så mye var hjemmelaget eller gjenbruk. Jeg brukte lang tid på å finne de perfekte pyntegjenstandene som jeg følte representerete oss. Fargetemaet var Navy og Fuchia, med innslag av sølv og glitter. Vi designet og pyntet alt selv slik at vi viste at vi ville få det akkurat slik vi ønsket det. Til og med blomsterbuketten min og knappehullsblomstene var selvlagd. Selve lokalene var et velhus/barnehage i nærheten av der vi bor. Selvsagt var det ikke drømmen å ha feiringen der, men det var det vi fikk til innenfor vårt budsjett på den tiden. Vi brukte rett i overkant av 100.000 kr på hele bryllupet, inkludert leie osv, samt mat og drikke til 110 personer.

Vi hadde bar med barkart, et velkomstbord med glass og champanje, et kakebord for selve bryllupskaka og et for alle de andre kakene, en photobooth med mange props og et gave- og gjesteboksbord. Dagen gikk i ett, men vi hadde en utrolig fin feiring.

Liker

Kommentarer