Konfirmant i hus?

Våren med sine ulike høytidsdager står i kø. Røde dager har hver sin tradisjon i vår familie , som krever ulike dekorasjoner.

Høyest på agendaen står nå lillebrors konfirmasjon i begynnelsen av juni. Her er det viktig å ha planene klare i god tid for å få bestilt inn det som behøves. Jeg ønsker å gi han en flott fest med gode minner, som han kan ta med seg resten av livet. Viktig i denne prosessen er selvfølgelig pynten og maten, i tillegg til selve arrangementet. Heldigvis finnes mye forskjellige dekorasjoner som kan møte de ulike konfirmantenes egne interesser. Noen er opptatt av fotball andre av dans eller hester. Vår konfirmant er mest opptatt av gaming. I denne anledning velger vi å pynte bordet med sort og sølv som hoved fargene, og topper det hele med elementer som matcher personligheten hans. 

Som en ekstra spiss på dagen ønsker vi å ha personlige servietter med trykk i sølv på sorte servietter, med konfirmantens navn og dato for den store dagen. Bordløpere, lysestaker og matchende lys, samt små vaser med blomster og artige dekorasjoner som møter konfirmantens gaming interesse – alt spredt utover bordet. Bordkort med navn på dymotag passer fint til den litt røffe stilen.

VI gleder oss i planleggingen. Har du også konfirmant i hus?

For flere farger, temaer og varer se her. https://decorium.no/butikk/konfirmasjon


Liker

Kommentarer