Fargetoner til konfirmasjon

Vi får mange henvendelser angående fargevalg til konfirmasjon for både gutter og jenter i disse dager. Alt fra servietter, bordpynt, bordløpere og bordkort skal handles inn. Tradisjonelt er det mange som velger rosa eller blåtoner for konfirmasjonsfesten. Vi har flere rosa og blåtoner i vårt sortiment som passer yppelig for en slik begivenhet. Disse finner du i servietter og bordløpere og diverse pynt til bordet.

Blåtoner

Rosatoner

Det lille ekstra

Føler du derimot at du ønsker å gjøre noe litt mer utenom det vanlige eller bare å spice opp pynten litt, så kan vi også anbefale å blande ulike farger eller fargetoner for å få mer dybde i pynten. Eller blande inn ulike teksturer eller servietter med print på. Elegance serviett blandet med en serviett med mønster kan gi et spennende bordpynt resultat.

Blått og sølv, gull og grønt, sort og gull, sort og blått, sort og rosa. Fargekombinasjonene er mange, og det kan gjøre festen veldig spennende også. Sjekk ut vårt utvalg på www.decorium.no for å se vårt fulle sortiment av bordløpere, servietter, bordkort, kaketopper, klistremerker og bordpynt.

For å matche personligheten til konfirmanten finnes det også bordpynt med og uten limpute som kan festes på bordkort, servietter, bordløper eller som bordstrø.

Liker

Kommentarer