Å bestille i god tid

Er du som meg som liker å planlegge fester og arrangementer i god tid?! Ja da vet du jo at noe tar tid å få på plass. Gjestelisten skal være i orden og sendes ut til alle. Også er det viktig å få samlet inn alle svarene innen rimelig tid før festen slik at det blir kaker, kaffe, drikke og mat nok til alle som kommer. Pynten må kjøpes inn og planlegges hvordan skal brukes. Skal man sitte i hestesko eller på enkelt bord? Skal festen være hjemme eller leies? Hva ordner jeg og hva ordner andre? Listen bare fortsetter.

Jeg liker å ha god tid på meg når jeg skal holde slike arrangementer. Rett og slett fordi jeg er litt av en perfeksjonist. Alle de små detaljene må være på plass, og da er det viktig å vite hvor man kan få tak i de fra. For eksempel de personlige serviettene våre. Vi får mange bestillinger i uken på disse, og mange mail med spørsmål om det faktisk tar 3-4 uker før man får disse. Svaret er ja. Det kan ta 3-4 uker før du har de hjemme hos deg selv. Det tar tid å få disse trykt opp hos leverandøren vår, og i høysesong for konfirmasjon, dåp og bryllup er det stor pågang hos leverandøren også. Det kan medføre inntil en måneds leveringstid på enkelte produkter. Så om du vet at du skal ha bryllup i mai/juni så kan det være greit å bestille det inn nå, så er du sikret ditt helt personlige preg på din fest.

Vi har enkelte varer som vi ikke har inne på lageret vårt til en hver tid, så da må man også beregne noe lengre leveringstid på disse varene. Heldigvis står det oppført hvilke varer dette gjelder. Men ikke fortvil. Om det er noe du er på jakt etter som står bestillingsvare på, kan det hende at vi har noen på vei allerede, så send oss en email og hør hvor fort du kan få dine varer. Ofte kan de komme fortere enn du tror. Vi har mange spennende varer på vei inn i butikken i skrivende stund.

Liker

Kommentarer