Bild från Hemtex.se

Hur fantastisk vacker och mysig är inte denna pläd? Tänk att sitt uppkrupen i soffan med en varm kopp te och denna chunky pläd när snön faller ner utanför i den mörka natten, myyyyys! Jag har sett på flera bloggar och hemsidor att man relativt enkelt kan sticka sig en egen chunky pläd. Så idag är tanken att åka och köpa fleecefiltar, sytråd och lite sådant som man behöver för att sticka den. Kommer lägga upp hur jag gör här på bloggen och även bilder under tidens gång. Har inte riktigt bestämt vilken färg pläden ska få ännu, me lutar åt vit eller grå. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur snygg är inte min systers klädhängare? Jag tycker att hallen är det svåraste stället att inreda i en lägenhet då det måste vara väldigt praktiskt också. Man vill inte ha för mycket i hallen, första upplevelsen blir lätt då att man tycker lägenheten känns trång och jag gillar luftigt och minimalistiskt. När man kommer in i Julias lägenhet känns det luftigt och modernt men klädhängaren ger också en lite industriell känsla vilket är så snyggt! Så vet ni inte hur ni ska inreda hallen, varför inte bygga en sådan klädhängare själv? Både billigt och snyggt.

Likes

Comments

Jag och min sambo har sedan oktober varit jourhem åt olika hundar via organisationen Friendsforever . Det är en ideell organisation som ständigt arbetar med att rädda hundar från avlivning på Irland. I Irland har många en annan attityd mot hundar och hundhållning mot vad vi generellt har här i Sverige. På Irland finns det fortfarande så kallade pounds(kommunala hundstall). Hundfångare fångar in hundarna när de hittas lösdrivande för att de har lämnats åt sitt öde av sina ägare eller rymt. När hunden blivit infångad till ett pound har ägaren fem dagar på sig att hitta igen sin hund, sedan tillfaller hunden kommunen och kan avlivas.

Vi är sedan drygt tre månader tillbaka jourhem åt en fantastisk border collie mix som heter Scooby. För ungefär en vecka sedan bestämde vi oss för att hjälpa ännu en hund och i lördags hämtade vi lilla Ella i Södertälje som kom direkt från Irland. Hon är en jack russell tik på sju månader, helt underbar!

Likes

Comments

Jag älskar vår nya viskosmatta som kommer ifrån Ellos. Den hittar ni här . Först trodde jag att jag skulle vilja klippa bort fransarna, men tycker verkligen att de betyder mycket för helheten och bestämde mig för att behålla dem. Den färgskiftande textilen älskar jag och tycker att vårt genomskinliga soffbord blev perfekt på. Tulpanerna är pricken över i:et och man kan nästan känna våren i luften nu. Älskar vår! Fick även en tidlös Constellaljusstake nu när jag fyllde 23 årNu gäller det bara att akta så våra två jourhundar Ella och Scooby inte bestämmer sig för att kissa på den nya mattan.. Vilken matta tycker ni är finast just nu?

Ett tips är också att man kan fynda fina inredningsböcker på second hand. Denna helsvarta, vackra bok men silverdetaljer på dess rygg kostande endast 5kr och passar perfekt hemma hos mig. 

Likes

Comments

Godmorgon!

Jag såg på Emelie Ekmans blogg 34kvadrat att hon hade gjort ett eget spegelbord. Jag vet att detta är lite2016- 2017 men jag absolut älskade hennes spegelbord så var tvungen att bygga ett själv. Det jag använde mig av var 2st paket av IKEA's speglar LOTS, 20 vinkeljärn från K-ruta, glaslim från Jula samt maskeringstejp.

Jag är inte så pysslig av mig så det var riktigt svårt haha. Sedan hade jag inte heller tålamodet att vänta massa timmar så att limmet kunde torka.. kan varit därför det blev lite svårare. Men jag är supernöjd med resultatet, kommer definitivt att göra en till. Den passar utmärkt till att ha som jag har det, eller bredvid soffbordet, eller varför inte på en skänk?


Grön sammetsfåtölj från Åhlens.
Chanelbok från Adlibris.
Ljusstake från Mio(den med en kula finns ej kvar).
Vit pläd från Hemtex.
Gloria från Royal Design..
Kruka från Svenskt tenn.

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg. Jag och min sambo köpte för cirka ett år sedan en lägenhet på 39 kvadratmeter i Stockholm. När vi flyttade in var det mörka väggar, fondvägg och allmänt grisig haha. Turkost kakel hade den också, på toan och i KÖKET. Vi har jobbat mycket med att inreda den mysigt och efter vår stil. Denna blogg är mest till för mig själv för att se hur lägenheten ständigt förändras.

Här har ni en bild på vår älskade kaktus från Baushaus som vi hoppas ska växa sig stor. Den står i en kruka från Svenskt tenn som står på ett svart sideboard från Mio.


Likes

Comments