Header

Efter många månader kommer Del 2 av Indien resan, hahahah!

Anledningen till varför vi valde i första hand att resa till Indien på så kort varsel är på grund av min pappas bortgång. Han gick bort 22/12-2013, natten därpå till 23/12. Min pappa var en stor förebild för mig och kommer alltid att vara det för resten av mitt liv, ingen kommer aldrig kunna ersätta hans plats. Jag har alltid varit pappas lilla flicka och ska göra honom stolt! Tiderna efter honom har varit svåra att hantera, men tack för min familj och vänner har det gått bra. Jag skulle nog aldrig dock klara av det om det inte vore för två speciella personer som är min storasyster Priyanka och min storebror Bicke, det finns inga som ni. Stort tack till er!

Nu fortsättning på själva resan.....

Några dagar senare i Indien skulle vi göra "Pappas Jobb", vet inte hur jag ska förklara på svenska. Vi utför en ritual för de bortgångna, så deras själ kan känna fred o lugn så de kan gå vidare.

Denna bild är strax tagen innan vår chaufför kommer och hämtar oss för att köra oss mot floden Ganges, vilken biltur! Guppar på guppar!

Detta är Bickes kusin Gotuuuu (Bicke är egentligen min Kusin men jag kallar honom för min bror för han är som en bror för mig. Bicke är min fasters son) . Ja på bilden ser ni rätt, Gotu som bor i Indien, som är van med 30 graders värme, svettas mer än vad jag gör även om jag är van vid den svenska sommaren på 9 grader (vilket jag tycker det är otroligt varmt)

Här utför Bicke en av våra hinduistiska ritualer. Han släpper ut pappas halva aska ut i det fria, i Ganges händer. Den andra halva askan finns kvar hos oss i Sverige då vi ska sätta en Gravsten här.

Här fortsätter ritualerna. På den första bilden ser ni Bicke, Priyanka, vår brahman (indisk präst) och några andra släktingar...

Efter ritualens slut. Fortsatte vi vår resa mot Dokhinoshar, där det finns fler tal Tempel med våra indiska gudar. Så vackert!

Jag ville visa bild på några av gudarna, men dumma jag tog aldrig några. Men jag kan berätta lite vad vi gjorde. På Dokhinoshar kollade vi runt lite, så konstigt när man går in här för att upplever frid och lugn (iallafall jag). I en av templen var det några som sjöng några vackra guds låtar, så vi bestämde oss för att stanna och lyssna , det var unikt! Skulle gärna vilja göra om det : )

Efter en lång dag bestämde vi oss för att äta lite, ååååååhhhhhh det ni ser på bilden är typ en av de bästa sakerna jag ätit/druckit och det kostade mindre 5kr ! Fattar ni, MINDRE EN FEMKRONA?! Det kanske inte det fräschaste maten... men ni ..jag säger bara det är lagat med kärlek .. o lite svett. hahhahaha euw, Den första bilden är Dalpuri med luhsi (linsgryta med bröd .. typ tänk er pitabröd sådant bröd, då doppar man brödet i grytan). Andra bilden är det indisk chai (te), ni tänker säkert vem dricker varmt i 30grades värme? Men jooo tro mig, man tänker inte ens på att det är varmt för att det är sååååå passs gooooott!

Som ni ser .. är vi helt slut och tro mig det var vi också! Alla är inte med på bilden, dom ni ser nu på första bilden är min faster, mamma, Priyanka och jag(moouuliii). På den andra bilden är mina fastars man med.... jepp ni ser en är svart och den andra är rätt så mycket ljusare .. skojar lite .. kanske

Detta var då del 2 av resan.. och vem vet när del 3 kommer ut

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det här är en av mina roligaste men även sorgligaste resor jag har gjort i mitt liv. Denna resa gjordes 2015 sommaren, i en hel månad med min kära familj som ni kommer se här nedan, kanske inte de bästa bilderna med det får duga!

Detta är en bild av mig och min avföring som jag har namngett till solen:) hahah. Nä det här är en av mina favorit kusiner som heter Ankon som följde med på resan. Denna bild är tagen strax innan vi skulle kliva på taxin i Skarpnäck på väg till Arlanda.

Denna bild är tagen strax innan vi lyfter! Vi skulle åka mot Doha med flygbolaget Qatar. Tro det eller ej men efter denna bild var tagen var den kvinnan med blommiga klänningen, min söta mamma. Stört gråtande sittandes i sina egna vatten pölar, min bebis då :(

Här är en del av min familj. Första mannen är min Mosaj, en av mina favorit människor i livet! Next har ni mig glad som vanligt. Bredvid har jag min fula vitning som går ej bara beskriva nu bara på några menningar det får bli senare, maaaaa sistahhh. Sedan har vi min otroligt irriterande bror, but Lööööve you anyways. Sedan har vi min faster som har "lite" dålig hörsel och ser förvirrad ut, så inget nytt där. Till slut som ni ser har vi min kära mamma rätt så sliten efter flygresan hahah.

Mellan mig och min syster är det hela 5 år skillnad på ålder. Ändå ser hon ut som en treåring... varför?!?! Puss

Här är min kära broder från en annan moder. Han kommer hela tiden med sin jävla FBI piidiiiaajjj piiiddiiaajj, hahhaha vart vill du komma med det, Erkänn bara att du inte är en polis

Nu är vi ute på äventyr i Doha flygplats... lite gladre... kanske..

Maten vi fick i nästa flyg där vi var på väg till Kolkata, euuuuwwwwwww inte gott alls. Ska inte ljuga vatten var helt okej ändå hahhaha. Del två kommer ut snart. Hoppas ni gillade det:) Puss på er alla.

En sista bild bara Hahhaha. Älskar er!

Likes

Comments

Hej allihopa jag heter Debaleena Dey, jag är 17år gammal. Jag studerar på Tullinge Gymnasium i Ekonomi linjen inriktning ekonomi. Min fritid består av mina studier samt dans. Jag dansar Bollywood dans med min grupp som består av fyra av mina favorit personer, vi heter BollywoodEmpire. Jag har valt att starta denna blogg för detta år är ett år jag jätte gärna skulle vilja titta tillbaka på för detta är blir jag 18år!. Detta år kanske får jag mitt riktiga första jobb (med lön och allt. haha!), många nya beslut, massor med nya resor samt mycket mer. Ni kommer få ta del av min vardag, massor av tips, inspiration, dans och mycket mer! Stanna kvar och läs bloggen så att du inte missar något :)

Likes

Comments