VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Jaha, det var den helgen det! Den var långsam och skön, planerna blev inte som jag trodde i början på förra veckan, men det kändes helt okej. Jag gillar ju softa dagar bäst.
Nu kör vi ny vecka med många härliga tillfällen för själavård och kroppsvård.


MÅNDAG
Som vanligt börjar min måndagsmorgon med mindfulnesskurs. Dock vet jag inte om jag tycker den hjälper som jag skulle önska... Har skola på eftermiddagen och kommer plugga hemma.
Ville boka bodybalancepasset ikväll, men det var fullbokat. Vågar inte ge mig på några hårdare pass på gymmet ännu, är rädd att ångesten slår till då. Så vill köra lugnt tills jag vant mig vid att vara där regelbundet och känner mig mer redo för tyngre utmaningar.

TISDAG
Sista probiotiska behandlingen är det som gäller idag! Hoppas att kunna fortsätta med mina DermaPen nålbehandlingar efter detta för att göra hudens struktur ännu bättre. Är sommaren 2018 den sommaren då jag inte skäms för att skutta runt utan foundation tro?! Hoppas!

ONSDAG
Kontorsdag och plugg. På kvällen kommer kanske ett par vänner och deras kiddo över för härligt häng.

TORSDAG
LEDIG

FREDAG
Kontorsdag och plugg.

LÖRDAG
Inga planer ännu, men kommer nog hälsa på nere på dansklubben där det är finbesök av SM-dansare som håller i kurs hela dagen. Sambon min är ansvarig så han kommer jag inte se röken av på hela dagen om jag inte åker dit haha! Men kul att kolla på när duktiga dansare lär ut inom både bugg/lindy hop/boogie woogie, kan ju blir inspirerad även om min höft inte håller för att dansa just nu (hatar att den inte fattar att jag bara är 30 och inte 90 liksom).

SÖNDAG
Kommer utse vinnaren av bootsen jag tävlar ut på min Instagram kl 22.00 - glöm inte delta innan dess!! I övrigt är jag bara helt ledig. 💗


Önskar er alla en finfin vecka!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229