VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Hej ny vecka! Gillar ni när jag skriver schema eller känns det bara tråkigt? Det blev ju inget sånt här inlägg förra veckan för jag hade en extremt dåligt dag på måndagen.... Usch, värsta jag varit med om på länge med tusen humör på samma gång och en känsla av sjukdom i kroppen.

Men unnade mig total vila under veckan (förutom nödvändigt skolarbete) så då kändes det bättre. Vi hade sen en lugn fredagskväll med god middag och På Spåret (Standard! Älskar!). Firade dessutom att jag fått ett extrajobb med alkoholfri skumpa 🌟 På lördagen tog vi en roadtrip hem till min mamma och sambo för kalas. Det tog dock på mina krafter enormt mycket (igen) att utmana mig med att resa sådär. Suck. När ska jag nånsin klara det utan ångest liksom??
Jaja, nu kör vi ny vecka och nya färska tag!

MÅNDAG
Startar veckan med en ny kurs som handlar om utveckling och design av webb - låter svårt, men en kul utmaning! Sen blir det till att skriva en skoluppgift som ska lämnas in på kvällen. Tror jag ska försöka komma iväg till bibblan för att låna lite nya roliga böcker också! Det blir jag alltid glad och inspirerad av.

TISDAG
Efter måndagen så är veckan i princip tom på aktiviteter. Självklart kommer jag träna några gånger som jag brukar och även plugga. Men jag har valt att inte boka in nånting då jag inte vill sminka mig alls utan låta min hud i ansiktet vila nu när jag tagit krafttag mot mina sår med hjälp av att byta helt till probiotisk hudvård från Esse. Jag ser redan stora resultat så nu ska jag göra allt för att huden ska bli fin! Men det innebär noll smink och då håller jag mig helst hemma...

ONSDAG
Plugg hela dagen. Tempot i skolan har ökat nu så kommer behöva lägga mer tid om dagarna på det än vad jag gjort innan. Ska ju introduceras i mitt nya jobb denna veckan också, så det blir absolut ett högre tempo än vad jag är van vid. Men det är bra träning för mig och ska förhoppningsvis gå bra.

TORSDAG
Plugg

FREDAG
Plugg

LÖRDAG
LEDIG

SÖNDAG
LEDIG


Önskar er alla en härlig och peppig vecka!

Gillar

Kommentarer