VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Hoppsan vad starten på veckan sprang ifrån mig! Brukar ju lägga upp veckans schema varje måndag, men ni får hålla till godo med lite försening. Det var ju en sån busy dag igår!


MÅNDAG
Lyssnade på två föreläsningar på morgonen och började sen skriva på mitt slutarbete i denna kursen Digital Marknadsföring. Och den uppgiften var inte lätt kan jag säga! Här får jag använda alla hjärnceller minsann 😉 Satt på kontoret hela dagen med detta, sen var det glöggmingel där! Oj vad kul att mingla och prata med en massa inbjudna människor som kom hit och fick fika och kollade in våra lokaler. Sen hade vi en helt grym tjej som spelade och sjöng lite mysig musik för att sätta stämningen på kvällen. Drog mig hemåt efter några timmar och stack förbi H&M på vägen hem för att se om en viss tröja fanns kvar på rean. Ni vet när man inte kan släppa tanken på en viss sak? Och finns den kvar så är det ett sorts tecken?! Så kände jag, men trots att den fanns kvar så blev det inget köp, kände mig superduktig som höll i pengarna! Provade dock lite grejer som jag hoppas kommer på rean efter jul hehe 😊

TISDAG
Kontoret igen! Skriva vidare på skolarbetet, göra lite grafiska saker till det och hänga med min bästa chef som är super att ha till hands då han kan råda mig inom reklamfrågor. Fick till och med en julklapp av honom - superfina ljusgrå påslakan som jag bara längtar efter att bädda om med nu! Blir även en liten sväng på stan för att leta en julklapp för 100 kr till släktens julklappsspel. Vi har bestämt att det bara får vara "förbrukningsvaror" i paketen, för ingen orkar en ljuslykta till....

ONSDAG
Dags att göra en DermaPen-behandling i ansiktet igen på min salong. Det är en microneedling som jag blivit rekommenderad att göra för att förbättra min huds struktur i ansiktet. Kommer ta med mig fotografen och fota till ett inlägg om behandlingen så att ni får veta mer snart!

TORSDAG
Eftersom jag inte får använda smink eller tvätta ansiktet på 48 timmar efter behandlingen så kommer jag hålla mig hemma idag och imorgon. Synd att skrämma folk när man är rödflammig och sårig i ansiktet haha! Perfekt att plugga järnet så att jag kanske blir klar med det jag ska redovisa efter nyår så att jag kan vara mycket ledig och njuta av lugnet under julen.

FREDAG
Jag har bestämt att jag och Fotografen ska storstäda idag (hans favorit - not!!). 😉 Det behövs inför imorgon då vi får hans familj på besök för att mysa tillsammans på uppesittarkvällen. När vi ändå är igång med tråkigheterna så har jag även bokat in tvättid på samma dag. Så att man inte står där i panik och inte har saker rena på jul om man behöver dem!

LÖRDAG
Dags att duka, piffa, laga mat, fixa och ta på sig stassen inför middag och mys framför Bingolotto (som resten av landet?!). Vi älskar att ha det hemma hos oss, för enligt oss själva så är vi båda experternas experter på att få till den mysigaste stämningen haha!

SÖNDAG
JULAFTON tjohooo!! Ni vet vad man gör då eller hur? Kollar Kalle, äter julmat tills man hamnar i koma, dör i soffan, väntar på paketen, äter mer av julgodiset än man borde och sen läser man rim på varje klapp och åker hem med kassar av nya saker. Right? 😁 Nja, ska berätta om hela min jul i efterhand i ett eget inlägg så får vi se om min julprognos stämde. På tal om prognos, snälla kan man få lite snö i Halmstad denna dagen tack??


Hur ser eran veckan före jul ut? Är ni stressade eller ute i god tid med allt?

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
Jag är varken ute i god tid eller stressad. Förstår inte vad det är folk stressar över ens... Det är jul, det är mysigt. Man får spendera tid med dem man älskar (förhoppningsvis) och eventuellt får man någon julklapp man vågat/kunnat unna sig själv. Jag tar en dag i taget och så blir det som det blir. Stress eller inte så kommer jag ändå placera arslet i mamma och pappas soffa på julafton och det är det enda som betyder något.
nouw.com/svatantrya
dearlizette
dearlizette,
Vad skönt att du chillar, helt rätt! Håller med dig att man inte borde hetsa (känns inte som om jag gör det heller för jag börjar planera väldigt tidigt). Dessutom har vi skippat julklappar bland vuxna på min sida av släkten och det gör det hela mycket skönare, bara njuta av att ses liksom!
nouw.com/dearlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229