VARDAG

VECKANS SCHEMA ☾✰

Hoppas er helg har varit fin? Jag är glad som ett barn för vi har till och med fått lite snö här i Halmstad! Helgen var med promenad i snön, många koppar te och meditation varje dag. Är riktigt stolt att jag gör det varje morgon nu under 40 dagar, en jätteskön vana som gör att man landar.
Det känns dessutom som om det påverkar tankarna på djupet för under meditationen får jag upp tankar på saker som jag glömt av, sånt som hänt för länge sen och detaljer som jag inte ens visste att jag kom ihåg! Lite skum känsla, men hoppas det är en bra sak. I början var 5 minuter jobbigt, men nu sitter jag lätt 11 (som är max). Så även fysiskt ger det märkbara resultat.
Fortsätter såklart meditera denna veckan också och det blir spännande att se vad som poppar upp i huvudet de kommande dagarna.
Såhär ser i alla fall övriga planeringen ut (eller ja, man kan knappt kalla det planering eftersom jag har så mycket lediga dagar hihi...)


MÅNDAG
Mindfulness, föreläsning, biblioteksbesök och gym består min måndag av. Bra mix på veckans första dag.

TISDAG
Idag ska jag träffa och intervjua en förebild och väldigt grym person som också bor här i stan: Linda Lomelino ! Hon har ett så sjukt vackert instagramflöde , har gett ut fyra böcker och bloggar om bakrecept som alla ger major cravings. Hur awesome tjej? Ska bomba henne med frågor om allt som har med digital kommunikation och sociala medier att göra.
Lovar att dela om jag får nåt supertips!

ONSDAG
Kontorsdag och plugg.

TORSDAG
LEDIG

FREDAG
Kontorsdag och plugg.

LÖRDAG
LEDIG

SÖNDAG
LEDIG


Önskar er alla en lugn och skön vecka!

Gillar

Kommentarer