VARDAG, STIL

VECKANS DAGBOK ☾✰

Det var längesen ni fick följa med mig i min vardag, det har mer blivit att ni fått ta del av texter om sånt jag tycker är intressant och viktigt. Hoppas ni tycker det är kul det med!
Det beror ju liiite på att jag har ganska vardagliga veckor numera eftersom jag är ute på praktik mån-fre. Alltså händer det inte så mycket. Eller jo, på marknadsavdelningen på Hemsida24 där jag är har vi såklart fullt upp med saker. Bästa stället och bästa kollegorna.

Och i torsdags var det AW med tjejerna på kontoret. Så himla mysigt! Vi samlades hemma hos min handledare Anna på lite dricka och snacks som hon så fint styrt upp. Sen gick vi och åt på Bulls här i stan. Och hjälp vad mycket roligt vi hade att prata om hela kvällen! Allt man inte riktigt hinner prata om på lunchen liksom. Jag åt smarriga sötpotatispommes och aioli. Enbart haha 😁 Brukar ganska ofta beställa bara pommes och dip för jag är inte alltid sugen på en hel varmrätt.

Fatta alla grymma girls från Heymo på denna bild!!! Det är flera supporthjältar, en designer, en marknadschef, en kommunikatör och jag, praktikanten.

På fredag morgon var jag på VIP-shoppingmorgon med frukost på H&M. Hittade den söta sommarklänningen på reastället för en hunka och bytte en vinröd t-shirt jag köpt innan mot denna vita krispiga tee istället. Kändes mer rätt nu när solen kikar fram. Lämnade även in en påse med returtextil till deras återvinning. Brukar göra det med typ missfärgade, noppiga eller väldigt trasiga textilier som inte går att sälja. Även en ny ögonskuggspalett fick följa med med mig hem, lyllo mig att de tre sakerna bara gick på 151 spänn efter rabatter, kuponger osv. Det kallar jag fynd-shopping!

Efter H&M så åkte jag till Lyko utanför stan och ställde upp som provdocka för deras personal som skulle lära sig ta hål i näsan. 30-årskris trodde sambon? Kanske, sa jag. Bra blev det i alla fall och jag har sett flera som en jättetunn ring i näsan och varit så jäkla snygga i det. Så det ska jag också byta till om 4 veckor. Man lever bara en gång, right? 😉

Vaknade pigg denna lördagsmorgon och bestämde mig för att dra en liten loppisrunda och leta efter ett gammalt skåp att ha under vårt handfat i badrummet. Hittade inte nåt sånt idag men en helt underbar tekopp och en konservöppnare fick följa med hem istället. Varför en ful konservöppnare undrar ni? Jo, jag ska sandpappra den och sen olja eller betsa den så den blir fin. Har länge velat byta ut vår i svart plast, för jag hatar plast och vill helst inte ha det alls i köket.

Nu väntar några timmar jobb hemifrån och imorgon söndag ska jag bara pyssla här hemma, bland annat göra lite müsli och läsa tänkte jag.

Vad gör ni i helgen? 💛


Gillar

Kommentarer

emmakristina
emmakristina,
Du är så fin och koppen i sista bilden, ÄLSKAR den, har två likadana koppar! 😃
nouw.com/emmakristina
dearlizette
dearlizette,
tack! 😊 haha vilket sammanträffande att du har samma koppar, har aldrig nånsin sett just detta mönstret innan så det var otippat att en av mina läsare hade det! Shit vad världen är liten ändå 😉
nouw.com/dearlizette