TIPS, INREDNING

TIPS FÖR MYSIGT HEM ☾✰

Jag får ofta höra att vårt hem är mysigt och hemtrevligt och tänkte därför skriva en liten lista med tips på vad du kan göra för att få det så också! Bra va? Visst förstår jag att mysigt är lika för alla, men om ni sett min Instagram vet ni ju vilken typ av stil jag har och hur jag definierar mys. Och detta blir mys på mitt sätt, såklart. 😍

  • Våga använda lite mörkare färger i inredningen! Vitt är svårare att göra mysigt, trust me. Antingen måla en dov färg på väggarna eller välj mörkare textilier eller trämöbler. Vi kör på gråa väggar och slitna bruna möbler.
  • Köp inte bara sprillans nya prylar utan själ. Satsa på loppis och vintage och det blir sååå mycket lättare att få ditt krypin hemtrevligt. Känslan sitter faktiskt en del i de gamla prylarna som har varit med länge. Vi har nästan enbart detaljer från loppisar i vår lägenhet, och det är en spännande jakt att hitta de perfekta!
  • Överdosera textilier! Ni hörde, snåla verkligen inte på filtar, kuddar och mattor. Ljudet blir mer dämpat (härligt) och du har alltid nåt mysigt att gosa med i närheten. Vi har persiska mattor, pälsplädar, filtar och miljarder av kuddar och alla hjälper till att fixa mys hos oss.
  • Omge dig med personliga prylar. Ett hem utan prylar är bara en bostad typ. Visa dina intressen, familjefoton eller minnen. Utan dem så får varken du nån kär hemkänsla och man kan inte identifiera vem som bor där alls. Väldigt omysigt. Har du sett min mormor och morfars gamla bröllopsfoto som är en del av vår tavelvägg tex?
  • Sist men inte minst, prova tapeter! Inget är en sån total makeover som en mormorsblommig tapet för att ta fram barndomsminnen och skapa känslan av hemtrevnad på direkten. Mjuka färger och mönster är ett hett tips när det kommer till väggarna och inredningen i hemmet. Tapeten som vi har på en vägg i sovrummet är nog det bästa i hela vårt hem enligt mig.

Använd en eller flera av dessa tips och jag lovar att du kommer få en annan mer ombonad feeling hemma hos dig. Enda risken är att man aldrig vill gå hemifrån när man fått det tokmysigt haha! 😁


Gillar

Kommentarer