STIL

SOMMARFEELINGS ☾✰

Värmeböljan​ fortsätter och jag har massor av sommarkänslor som spritter i kroppen! Hur bortskämd är man inte när det är för varmt att ha en tunn jacka på sig på morgonen när man cyklar till jobbet i maj? 😍 Kan sommaren bara fortsätta såhär please?


För att fortsätta i det somriga spåret så har jag samlat några saker som jag tycker alla borde äga denna sommaren. Jag säger inte att ni måste springa ut och shoppa allt nytt (även om det på bilden är sjukt fint) för jag är egentligen emot att konsumera en massa... Men kanske är det så att ni ska hålla ögonen öppna efter liknande på second hand? 👌 Gamla vintage-nattrockar är perfekta kimonos ju och långklänningar kan du säkert också hitta i söt lantlig stil!

Har även tagit med mitt favoritmärke när det gäller hårstyling, vilket otippat nog blivit Löwengrip! Älskar speciellt deras dofter. Och mitt hår klarar sig inte utan en rejäl dusch av torrschampot dagligen - inklusive kola-doften💗 Spring in i närmsta butik och dofta vettja! Ni måste också dofta på D&G's nya parfym Dolce Garden med mjuk ton av vanilj och lite blommig sötma, mums säger jag bara. Kan bli min sommardoft, överväger saken i alla fall 😉


​Kan inte ni tipsa om nåt som ni har kärat ner er i just nu?
Är det en sko, en doft eller en tapet? Berätta! Jag vill ha inspo!


Gillar

Kommentarer