INREDNING

SÄNGBORD FÖRE OCH EFTER ☾✰

Jag har i flera år haft gamla magasin som staplade som sängbord, något som min "hobby" att rensa gått förbi. Magasinen har ju ändå fyllt en funktion som bord, men helt plötsligt kände jag bara att det var dags att ta tag i dem. Kanske var det för att boken Prylbanta ligger bredvid sängen just nu och påminde mig? När jag bar ut merparten av högen till återvinningen så kändes det som om jag lättade flera kilo (det vägde dem ju också!) i sinnet och sovrummet blev liksom mer rofyllt. Och kanske lite mer vuxet och sådär minimalistiskt på mitt egna vis.

FÖRE:

Som ersättning ställde jag dit en träback som stod i källarförrådet. För ett sängbord är ett måste för mig med böcker, mediciner och glasögon som behövs nära till hands! Tidningarna som är kvar ska jag bläddra igenom och se om de är något jag vill spara i dem, annars åker de med. Det som är kvar är flera nummer av min favorittidning Allt i Hemmet som jag länge prenumererade på. Nuförtiden köper jag aldrig tidningar, jag får all inspiration jag behöver via Instagram, Pinterest och bloggar. Så bra med heminredningsinspo i digital form när man inte vill samla på sig en massa prylar hemma! Idag skulle jag aldrig köpa tidningar. Det känns för mig som otroligt slöseri med pengar att läsa igenom nåt på en timme, sen är det värdelöst. Inte särskilt snällt mot miljön heller med all åtgång på papper... Jag läser nån enstaka gång tidningar på biblioteket när jag är där för att låna böcker (som jag inte heller köper längre).

EFTER:

En chockerande gammal Cosmo från 2005 fanns i högen (hur kunde det hända i mitt hem som rensas så ofta?) - dags att släppa taget kanske haha! 😜

De två tidningarna där vårt hem är med i kommer såklart få stanna, vilket minne! Hoppas det blir fler reportage för det var så kul och lite av ett life goal för mig faktiskt.

På bilderna syns även den tjusiga lilla rosa "persiska" mattan jag fyndade på loppis sist för 30 kr. Blev perfekt här inne!


Vad tycker du om förändringen?
Kanske du också har något ställe i hemmet med rensningspotential som gått dig förbi?
😉

Gillar

Kommentarer