VARDAG, JOBB

Day @ the office ☾✰

Idag har jag tagit mig ur pyjamasen som är standardklädsel de dagar jag pluggar hemma. 😁 Jag joinade de trevliga människorna på kontoret istället för att blogga i sängen för omväxlings skull. De har alltid frukost ihop klockan 9, supermysigt!

Sen hade jag en jättespännande fikadejt planerad - med Linda Lomelino! Herregud vad roligt det var att prata med henne om allt mellan himmel och jord. Tiden bara flög iväg och helt plötsligt hade vi nästan suttit i 4 timmar! Mycket snack om bloggande och instagrammande men även lite om livet i Halmstad, foto och personligheter. Linda tipsade mig om att göra ett test på 16personalities.com, har ni gjort det? Jag vet inte om det riktigt stämde så bra för mig som hennes hade gjort. Men kul ändå, jag gillar ju att djupdyka psykologi och beteenden för man får så spännande insikter. Brukar ju läsa en hel del böcker inom ämnet och blir alltid lika hooked.

Efter fikan gick jag tillbaka till kontoret och nu sitter jag här vid "mitt" skrivbord och varvar plugg med bloggande. Som sig bör på kontoret helt enkelt.

Ser ni att jag pimpat med rosa fjädrar och en liten elefantplanta? Klarar inte för sterila miljöer så försöker alltid få inte min egen prägel. Ett riktigt gott doftljus är pricken över i:et och ett toppentrick för att känna sig hemma! (Observera även musen som matchar hårfärgen.......hm, det lät ju lite fel, men ni fattar haha!) 😂Hoppas ni har en fin tisdag!

Gillar

Kommentarer