VARDAG, ÅNGEST

NÄR JAG VAR I VARBERG ☾✰

Jag har ju inte haft tid att berätta om min underbara dag i Varberg förra lördagen - skandal! Jag utmanade min ångest rejält den dagen genom att sätta mig i bilen ensam och köra från Halmstad till Varberg. Då jag tycker det är enormt jobbigt att resa så var det ett jättestort steg för mig. Men vad lockade då? Jo, en efterlängtad fika med min vän Lovisa som jag inte träffat på evigheter (just pga ångesten satt käppar i hjulet för att åka bort) och ett besök på FGL Store där jag skulle hämta upp min prickiga klänning jag köpt på rean! 💙

Jag var oväntat chill under resan upp och kände inte av ångesten så mycket utan kände mig mestadels glad och förväntansfull faktiskt. Passade på att ringa lite folk under bilresan vilket bidrog ännu mer till att lyfta mitt humör och få mig att inte tänka så mycket på ångest. Måste nog åka bil ensam oftare så jag kan ringa alla de där jag glömt höra av mig till på länge haha!

När jag kom fram så blev jag varmt mottagen av Kristin "Krickelin " i butiken. Så himla kul att prata en liten stund med henne, speciellt om sociala medier. Har upptäckt att det är ett ämne jag gärna tar upp med alla jag träffar, är det en pluggskada tro? Klänningen var i alla fall så perfekt och fin att jag inte ville ta av mig den utan behöll den på efter att ha provat den. Jag var ju tvungen att försöka fånga den fina miljön i butiken med min kamera också, men ingen lyckas få det att se så vackert ut som Kristin själv, trots mina tappra försök.

Här nedanför hänger även den blåblommiga kimonon jag köpte förra året mitt i mixen!

Sen kikade Lovisa in i butiken och vi gick några dörrar bort till Verket för att fika och catcha up. Dock var det tunnsått med fika där, men vi fick syn på deras mumsiga brunchmeny istället! Score! Jag valde en falafelsallad och Lovisa slog till på avocado toast.


Mätta och glada (och drabbad av hjärntröttma för min del) så skildes vi åt 3 pratiga timmar senare och jag styrde hemåt igen. Gick finfint det med! Kände mig så stolt över mig själv att jag klarade den lilla roadtripen.

Att jag sedan mådde skit på kvällen och hela dagen efter är ju en annan story. Jag får nästan alltid såna "bakisdagar" när jag töjt min gränser och utmanat mina rädslor och ångesten. Dock kan det vara värt det ibland, både för det roliga och för min självkänsla.


Jag hoppas alla ni som reser eller upplever saker utan minsta problem uppskattar den enorma friheten 🍀

Kram

Gillar

Kommentarer

angelica,

åh vilken mysig dag och heja dig att du klarade det! 😊 drömmer också om att besöka fgl men bor en sådär 4 timmar bort hehe.. Får precis som du såna där "bakisdagar" men det får det vara värt ibland och tillslut lär man sig leva lite med det. (har läst din blogg ett tag men aldrig kommenterat tror jag men det kändes rätt nu haha! känner igen mig i mycket hos dig: )

angelicalmv.blogg.se
dearlizette
dearlizette,

Tack för stödet, alla små vinster är ju bra de med! Nån gång får du ta dig dit trots avståndet, jag rekommenderar verkligen 😃 Jag är väldigt glad att du kommenterade idag iaf, ett litet hej från en följare värmer så mycket!

nouw.com/dearlizette