TIPS, BÖCKER

MUST READS FÖR GRÅA VINTERDAGAR ☾✰

~ inlägget innehåller adlinks för Bokus ~

Jag läste såååå mycket när jag var yngre. Minns speciellt ett sommarlov när jag hade tråkigt på familjesemestern i Höör (precis, ni fattar ju!) då jag plöjde 9 hästböcker på en vecka. Helt galet! Men jag älskade att försvinna in i en helt annan värld. Fast när jag läste Kitty fastän jag var lite för ung så fick jag mardrömmar av allt spännande och fick sluta läsa de böckerna på kvällarna, haha 😜

Jag tappade läsintresset i många år men i nästan samma veva som jag flyttade till Halmstad för drygt två år sedan så började jag låna böcker på biblioteket. Och jädrar vad jag har läst sen dess! Har alltid minst två böcker på gång samtidigt, helst en roman och en fackbok parallellt.

Jag vill därför rekommendera några bra böcker jag läst så att andra kan sjunka ner i fåtöljen med en avkopplande roman om andras kärleksbekymmer eller finna ny kunskap som utvecklar ens förståelse för omgivningen - eller sig själv för den delen! Fastnade i chiclit-träsket (igen!), kan inte hjälpa att jag dras till lättsmälta romaner och läser även såna som inte är helt färska trots att jag kanske "borde" läsa mer Dostojevskij eller nåt.... Kan aldrig få nog av böcker om ångest/stress/hälsa heller så läser gärna om andras upplevelser och tar varmt emot alla böcker med tips på hur man kan må bättre.

Klicka på länkarna nedanför bilden för att läsa mer om böckerna eller köpa dem (adlinks).

Gillar

Kommentarer