STIL

MINA REA-PICKS PÅ H&M ☾✰

Nu undrar du om jag har blivit galen kanske? Normalt sett så förespråkar jag ju att handla allt secondhand och nu gör jag ett sprängfyllt inlägg med tips på nyproducerade kläder?
Nja, jag förespråkar absolut inte att man skall shoppa nytt (jämt) men jag är inte perfekt och handlar en del nytt. MEN då alltid på superrea - för i mitt huvud känns det som om jag "räddar" plaggen som ingen annan ville ha från att slängas! Knäppt tankesätt kanske? Oavsett, så gillar min plånbok (och kreativitet) att se möjligheterna i reaplagg och hur man kan bära dem för att de inte ska kännas så billiga som de var. Jag tackar ju aldrig nej till ett extrapris om det är något jag verkligen behöver köpa och därför får ni här mina absoluta favoriter på H&M's rea online just nu. Flertalet av dem har jag faktiskt själv i min garderob redan.

Men snälla snälla, gör mig en tjänst. Tänk efter lika noga som jag gör före ett köp. Behöver du verkligen det du ser? Kanske har du något liknande redan? Kanske kan du sy en replika själv? Kanske kan du leta på secondhandmarknaden också? Möjligheterna är många och ni kommer få se mig sy lite eget framöver som inspiration också, för att väga upp med grymt återbruk!

Min favorit-bikiniöverdel som jag har i både svart och vitt 39,90:-

Klassiska espadrillos i ett klassiskt leomönster 49,90:-

Drömfin höst-keps! 49,90:-

Den gröna blommiga kjolen jag äger och som många frågat mig om finns fortfarande! 179:-

Perfekta puffärmade bastoppen i linnemix som jag har i svart och bär till allt 119:-

Har fastnat för lite mer kantiga pilotbrillor just nu 89,90:-

En svartgrå jeanskjol eller svartgråa jeansshorts är ett måste i garderoben!

Somrigaste klänningen är såklart blommig (finns i flera mönster!) 59,90:-

Gillar

Kommentarer