PERSONLIGT

MINA OTIPPADE KÄNDIS-CRUSHAR GENOM ÅREN ☾✰

Alltså, bli inte rädda nu, men jo min lista på de kändisar jag haft en crush på är rätt annorlunda haha! Jag ser en trend av äldre män, såna som inte alls är vanliga, speciellt inte i den åldern när jag fick en crush på dem. Herregud, börjar nästan tveka på om denna listan är så bra att publicera ändå?


När började man ha kändiscrushar ens? Känns som jag var väldigt ung? Well först ut för mig var någon så otippad som....

Tommy i Arvingarna. Kommer ihåg när dem vann Mello 1993 med Eloise (för övrigt min hat-låt, alla deras andra låtar är bättre än just den!! Blä!) men då hade inte förälskelsen börjat riktigt ännu, den växte fram efter det. Vi var på semester på Öland och det var dans på en loge och jag fick följa med mamma dit för att se Arvingarna spela, sen var jag såld. Tommy var den sötaste killen som 8-åriga Lizette hade sett och han spelade trummor och var så cool! Hrm, ganska mycket äldre med haha! Vet att jag fick köpa nåt sånt där idol-vykort med honom på och ojojoj det var värdefullt i mitt flickrum!

Sen kom Michael Flatley, han som skapade Lord of the Dance (ni vet den irländska steppande dansgruppen?). Hahahahaha jag var sååå såld på honom när jag var runt 12 år, tyckte han var så otroligt snygg och hade en stor inramad plansch med honom på väggen hemma i flickrummet. Jag tjatade till mig att köpa den när jag var med mamma på en show med Lord of the Dance på Scandinavium. Sen trillade tavlan tyvärr ner från väggen så glaset sprack (kanske borde sett det som ett tecken på att lägga ner intresset för honom haha?!).

Ja, herregud.... så började alltså min bana med kändisförälskelser i unga år! Vem var jag egentligen som flicka kan man ju undra?!

Nästa crush var.... Alice Cooper när jag gick i gymnasiet. Då började jag lyssna på hårdrock och gick även på min första rockkonsert med honom i samma veva. 2005 på Lisebergshallen. Minns att jag var typ gråtfärdig för att jag inte var i tjugoårsåldern under 80-talet och levde i Los Angeles, då hade han ju varit mer tillgänglig. Mitt första minne av honom är dock när vi fick VH1 på tvn hemma och Poison-musikvideon gick där ofta, det måste varit några år tidigare redan, men såååå snygg och spännande han verkade (och låten var ju asbra också!).

Är du osäker på min smak när det gäller kändis-män än? Åh, inte haha?

Efter det så var det definitivt en annan äldre man som åkt upp på listan, men kanske en mer traditionellt sett snygg man (dock för kvinnor äldre än mig), nämligen...... Kevin Costner. Ojojoj, i filmen Rumor has it fick jag upp ögonen för honom ordentligt när han behandlade den yngre kvinnan (Jennifer Aniston) som en riktigt gentleman. Man kunde inte låta bli att bli smått kär i honom då! Efter det kollade jag såklart på varenda film som fanns med honom, men jag tycker faktistk inte han var lika snygg som ung. Det krävdes lite mognad för att han skulle bli attraktiv enligt mig. Just nu kollar vi på nya serien Yellowstone med honom i huvudrollen, mycket trevligt hehe!

Så! Där har ni den, min väldigt udda story av män jag attraherats av genom genom åren. Kanske din egen lista känns väldigt normal och inte alls pinsam nu? Antagligen.

Gillar

Kommentarer