TIPS

MINA FAVORITER: LIFESTYLE ☾✰

De jag helst följer i sociala medier är inte renodlade konton med en speciell nisch, (tex mode) utan såna där man får se alla delar av personen liv. Det är vad som inspirerar mig mest faktiskt och en stor anledning till att jag själv vill dela med mig av lite allt möjligt från mitt liv och valt att inte inrikta mig på enbart ett område. Trots att det är vad alla råd om att lyckas i sociala medier säger 😉 Jag skulle inte tycka det var lika kul att bara posta outfits, jag vill ju ge tips om att leva billigt också. Likväl som jag vill visa mina tattoos men också skriva om loppisfynd. Men efter min lilla omröstning på Instagram stories så var det precis blandnigen ni alla gillade, vilket såklart gör mig vansinnigt tacksam och glad. Tacksam för att ni är nyfikna på lilla mig och uppskattar det jag gör!

Men idag vill jag dela med mig av några av mina favoriter som inspirerar mig som jag tror ni också skulle gilla. Lifestyle at its best, enligt mig alltså.


En härlig och otroligt vacker tjej som jag dessutom haft nöjet att snacka lite med är Miranda Rebecca. Hon bor utanför Varberg i ett sommarhus som hon och hennes kille totalrenoverat. Bohemiskt, med touch av tattos och sommarliv skulle jag kalla det. Hon är även en av grundarna till underbara butiken FGL och deras ständiga fotomodell. 💙 Att hon dessutom är sjukt vacker och har mitt drömhår gör ju inte min förälskelse mindre!

En annan tjej vars konton också har fångat mitt hjärta som jag alltid längtar tills hon uppdaterar igen är Alexis Jade Kaiser. Hon bor i Utah, har en döfin liten familj, driver den magiska sidan Alternative Indigo. Hennes personliga och härligt mixade stil och fina foton var det första jag fastnade för, för måååånga år sedan. Jag tror även ni kan se en viss likhet när det gäller våra hår hehe 😉

Önskar jag hade en liten stuga och samma fingertoppskänsla som göteborgska tjejen Elin Lannsjö. Hon får till de mysigaste miljöerna och omger sig alltid med blommor, riktigt vackert! Hon är även en del av kollektivet Northern Sisters där det finns många fler grymma bloggar med den där speciella stämningen i sina bilder att spana in.

Sist men absolut inte minst så blir jag galet sugen på att göra en massa bohemiska DIY, bo granne med ett turkost hav och ha en mintgrön cykel när jag följer @_lucyinthesky på Instagram. Hon jobbar för klädmärket Spell (missa inte deras blogg på hemsidan) och jag kan inte få nog av att följa hennes liv i Byron Bay!

Hoppas att du hittade nån ny att följa och kanske unnade dig att sträckläsa en av bloggarna denna grå söndag,

kram

Gillar

Kommentarer

nawas
nawas,
Roligt inlägg 🙂 Ska spana in dem!
nouw.com/nawas
dearlizette
dearlizette,

gör det! gillar du mig tror jag du kan hitta nån ny favvo bland dem också 😊

nouw.com/dearlizette