MINA BÄSTA INREDNINGSKONTON PÅ INSTAGRAM ☾✰

Lagom till helgen tänkte jag tipsa om vilka konton på insta som är mina absoluta favoriter när det kommer till inredning. Det är ju på helgen man gärna scrollar runt och upptäcker nya att börja följa - i alla fall är det så för mig! Jag har ju en förkärlek till bohemiskt, vintage, mönster och härliga/galna blandningar som inte borde funka, men gör det. Så självklart är det såna konton jag väljer att följa, och nu har jag gjort en topplista till er som jag hoppas ni gillar ⚡ Kommentera gärna era favoriter också så att jag också kan njuta av nya inspo i helgen!

@sofiaatmokkasin ligger helt klart i topp! Är sååå fascinerad över hennes kreativa hem, jag har liksom aldrig sett nåt liknande... Och det är så vackert och personligt. Hon lyckas få stök och tusen omaka saker att se magiskt fint ut, nåt jag själv tycker är himla svårt. Hon bloggar även på Mokkasin.

@interiorsbyemmali har ett litet konto men ack så tjusigt bohemiskt hem med alla de där detaljerna man önskar sig. Hon förtjänar absolut mer uppmärksamhet! Och dessutom är hon en mästare på att göra DIY - drömfångare, lektält, girlanger.... ja ni måste in till henne och väcka er kreativa skaparlust!


En till som är otroligt kreativ och inte rädd för att blanda hej vilt (vilket jag älskar!) är @lunden_9 som har ett fantastiskt hus. Massor av färg, mönsterkrockar, vintage och trendiga detaljer gör att man aldrig kan se sig mätt på hennes bilder.

Jag har även små guldkorn som jag hittat i djungeln på insta och två av dem är @villa_sacketorp och@dayswithpixie Smutsiga färger och murriga möbler tillsammans med ljuvt mönstrade tapeter. De båda har hem som jag identifierar mig själv väldigt mycket med! Troligtvis hade jag inrett mer åt deras feminina håll om inte sambon, som gillar industriellt och råa material, också velat vara med och bestämma lite.

BUBBLARE!

@underbaraboning är ett samlingskonto för den gamla tidens inredning och byggnadsvård som Underbaraclara startat. När man kikat där inne får man oftast ett fruktansvärt jobbigt sug efter att gå på loppis, baka bröd på en vedspis och skaffa katt. Men det är okej, för inspirationen är fantastisk 🐱

[Bilderna är lånade från respektive instagramkonto]

Gillar

Kommentarer

sara,

Bra insta konton! jag gillar https://www.instagram.com/170kvm/ instagram konto hon har väldigt udda inredning och otroligt färgglad! jag älskar det.

saramartinsson.se
dearlizette
dearlizette,

Henne har jag sett innan tror jag! Tack för tipset 😊

nouw.com/dearlizette
Sofia,
Men sååå himla fint ! Tack snälla du! Och vilken fin blogg du har! Kramar!
mokkasin.femina.se
dearlizette
dearlizette,

Såklart du MÅSTE vara med på min lista! Du är min bästa blogg med alla magiska bilder <3 kram

nouw.com/dearlizette