STIL, TIPS

ATT SE BRA UT ☾✰

Jag har haft synfel sen jag gick i andra klass och synen på långt håll har bara blivit sämre sen dess. Kan knappt räkna antalet glasögon jag haft genom åren, men nuförtiden använder jag mest linser (trots att jag hade kunnat spara pengar på att bara använda de glasögon jag har hemma, men en av sakerna jag unnar mig är linser). Jag går på synundersökningar då och då för att förnya mitt recept och kontrollera så att synen inte har ändras. Men jag köper inte längre varken bågar eller linser i nån butik, utan har köpt båda delar via webbshoppar de senaste åren. Så smidigt och mycket billigare!

Senaste gångerna har det varit absolut billigast hos Mister Spex så då har jag beställt linserna som behövs fyllas på regelbundet hos just dem. Beställer oftast för 3 månader i taget om inte det finns något supererbjudande på större mängd (det är ganska vanligt att rabattkoder eller kampanjer finns). Mister Spex har dessutom de flesta märken och sorter när det kommer till linser, säkert dina också!

Dags att se bra ut! 😉

Biomedics månadslinser (som jag själv betalat för) från Mister Spex. Dessutom skickade de med en överraskning: ett par provlinser på en helt ny lins, ​Avaira Vitality, som liknar min nuvarande men som består av ett ännu bättre material. Ska bli spännande att se om jag gillar den mer eller håller fast vid mina vanliga nästa gång jag fyller på linslagret.

Gillar

Kommentarer