BEAUTY

MIN HUDVÅRDSRUTIN ☾✰

~ i samarbete med SPA Halmstad och Mary Cohr ~


När jag började göra ansiktsbehandlingen DermaPen med nålar på SPA Halmstad så blev jag rekommenderad ett för mig helt nytt hudvårdsmärke - Mary Cohr. De hade skonsamma produkter som min hud desperat behövde då den lätt reagerar med utbrott och även rodnad av annan hudvård jag testat. Det gör den mycket på grund av att jag misshandlat den med för starka och uttorkande produkter innan mot min acne, samt att jag idag äter medicin som påverkar känsligheten. Jag kunde därför inte ha kvar min gamla rutin.

Min rutin numera är att ta bort ögonmakeup med remover för vattenfast, sen massera in Mary Cohrs rengöringsgelé på torr hud. Den omvandlas då till en tunnare oljig konsistens som löser min foundation mm. Jag blaskar av den med ljummet vatten och torkar sen med en ren torr handduk. Ibland behöver jag ta en andra omgång med gelén för att få bort all makeup.
Efter det så smörjer jag ansiktet med fuktcremen MultiSensitive som verkligen är skonsam och så skön och krämig. Runt ögonen använder jag Eye Fresh för att motverka puffighet och mörka ringar. Om jag inte ska sminka mig så kan jag ta Anti Redness-cremen i hela ansiktet ovanpå fuktcremen då den är grön (men blir beige och lätt täckande vid applicering) och dämpar samt läker huden. Den brukar hjälpa bra med läkningen och känns nyttig att lägga på huden när jag bara är hemma eftersom den faktiskt är aktivt behandlande.
Om jag känner mig väldigt torr så kan jag även ta ett rikligt lager av SOS-masken på mig som nattcreme och vaknar då med babyhud!

Dessa produkter säljs i SPA Halmstads butik på Brogatan 3 men de har även en webshop för er som inte bor här i stan men ändå vill använda dessa sköna produkter.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229