ÖVRIGT, TIPS, EKONOMI

MIN GRUPP FÖR KLOKARE KONSUMENTER ☾✰

Det är aldrig för sent att bli medlem i min FB-grupp Konsumera klokare 2018 och anta månadsutmaningarna som gör dig mer medveten, organiserad och pengasmartare. En klokare konsument helt enkelt!

Varje månad så publicerar jag en utmaning med ett tema som kan vara tex rensa hemma, jämföra priser, se över din ekonomi, äta vego eller upptäcka gratis aktiviteter (läs mina tips HÄR om du inte redan gjort det). Vi försöker peppa varann, ge tips, uppdatera om hur det går. Men man gör självklart utmaningarna på det sätt som funkar för en själv, för det ska kännas inspirerande och kravlöst. Annars blir det ju tråkigt och man ledsnar.

Nu finns det ju redan 3 utmaningar publicerade i gruppen, gå gärna in och kika om det är någon du kan peppa dig själv att ta tag i - redan idag kanske! Satsa på att äta ur skafferiet och spendera så lite pengar som möjligt resten av månaden, rensa ut rum för rum hemma eller kolla upp vad dina fasta kostnader egentligen är . (har du stenkoll?)

Jag brinner ju så himla mycket för att hjälpa andra få en organiserad vardag (ekonomi, prylar, papper, vanor) med pengar över som ändå känns värdefull och härlig. Tänk om det gått att jobba som Personal Organizing Coach.... haha! Drömjobbet! 🌟

Gillar

Kommentarer