BEAUTY

MIN FÖRVANDLING MED PROBIOTISK HUDVÅRD ☾✰

~ I samarbete med SPA Halmstad ~

Jag har ju berättat om mina hudproblem tidigare här i bloggen och ni har sett hintar om ny hudvård och behandlingar på min Instagram. För ända sen tonåren haft problem med min hud i ansiktet som alltid varit oren, haft finnar som jag klämt för att jag inte klarat låta bli vita prickar, vilket skapat svårläkta sår och som sen blivit ärr. Hopplös situation har jag känt det som, en ond cirkel som aldrig blivit bättre, utan snarare värre och värre.

Men jag fick kontakt med Elin på lokala salongen SPA Halmstad som var villig att försöka hjälpa mig komma till rätta med huden en gång för alla. Jag var överlycklig, men kände ändå en viss skepsis då inga behandlingar, tvålar eller krämer jag testat innan funkat. Vi har testat oss fram med olika produkter och behandlingar som absolut gjort en viss förbättring, men inte känts helt hundra från min sida.

Det var först när jag testade deras helt nya ekologiska ansiktsbehandling med levande bakterier från Esse (på länken finns den som månadens erbjudande!) och sen blev satt på en helt ny hudvårdsregim med tillhörande produkter från samma märke som genombrottet kom.

Och OJ vilken skillnad jag märkte! Huden lugnade ner sig, det slutade nästan helt uppstå nya orenheter och gamla sår läkte ut. Repair oil var min bästa kompis och tvätten var mjuk och skonsam till skillnad mot alla andra märken jag testat. Jag kan bara säga att jag älskar denna hudvård och vill typ skrika ut till alla att de ska börja med den! Det känns bra i hjärtat också, ni kommer förstå varför om ni läser mer om Esse längst ner i inlägget. Produkterna finns självklart att köpa i SPA Halmstads webshop (om ni inte är i närheten av Halmstad) och tjejerna där ger er en gratisrådgivning så ni hittar rätt val för just er.

Ingen kunde vara lyckligare än jag som inte sett min hud såhär bra på ÅRATAL!!! Nu är det även er tur att se de fenomenala framstegen som skett på de 13 veckor sen jag gjorde den första behandlingen. 😊

Hur sjuk är inte skillnaden?!?! Jag är såååå lycklig att det ser så lovande och fint ut inför sommaren, för min stora dröm är ju att slippa sminka mig heltäckande när alla andra är fräscha solkyssta och bara tar på lite mascara (på efterbilden har jag just bara mascara på mig, that's all). Såklart vill jag att huden ska vara fin hela tiden från och med nu, men övriga tiden året tänker jag inte lika mycket på det som när solen skiner och man vill slippa smältande foundation som avslöjar ens skämmiga hud.

Håller ni tummarna att jag hittat det som funkar för mig? 😍

(och om ni undrar varför det aldrig synts på mina bilder innan, så har jag tyckt det är så hemskt fult och alltid redigerat bort ojämnheterna som aldrig sminket kunnat dölja)

OM ESSE

Esse Probiotic Skincare är en ekologisk & rättvisemärkt hudvårdsserie från Sydafrika. Deras produkter är certifierade av Ecocert, veganmärkta av Vegan Society och ackrediterade av djurrättsorganisationen PETA. Merparten av råvarorna de använder sig av kommer från växter som växer vilt på den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie med goda resultat för många lika hudtyper, bla de med acne, skadad hud eller olika känsligheter som rosacea. Esse använder även probiotika och prebiotika i sina produkter för att tillföra nyttiga bakterier samt gynna tillväxten av nyttiga mikrober på hudens yta. Innehållet består även av omega-3-oljor och eteriska oljor används för sina återfuktande respektive terapeutiska effekter. De är övertygade om att naturen erbjuder oss allt som behövs för att utveckla världens bästa hudvårdsprodukter.

Esse har sedan de bildades 2002 hållit sig till sina grundläggande värderingar som innebär att de vill skydda människa, natur och djur. Jorden är viktig för dem så de har också sett till att vara koldioxidneutrala. Esse tror att en eftertänksam produktion är ett steg mot hållbarhet, med rik variation och framtiden för sig. Därför består även förpackningarna mestadels av glas. Detta innebär att de är helt återvinningsbara. De detaljer som är i plast innehåller inga mjukgöringsmedel då detta ofta hämmar kroppens östrogen.

Gillar

Kommentarer

Malin,
Wow! Vilket fantastiskt resultat 😃
gratisprinsessan.se
dearlizette
dearlizette,
tack! ja jag är sååå nöjd kund och trodde inte det var möjligt, att min hud var ett hopplöst fall...
nouw.com/dearlizette