ÖVRIGT

MIN FÖRSTA.... ☾✰

Listor är ju alltid kul, eller vad säger ni? Jag tycker det är ett snabbt och lättsamt sätt att lära känna någon på så här nedan får ni en liten insyn i mina "första" såhär på morgonen (eh, min morgon iaf, ni kanske kallar det förmiddag).

Ditt första jobb? Sommarjobb som receptionist på den lokala golfklubben som vi nästan bodde granne med

Första du gör på morgonen? Scrollar instagram, sen kokar te eller mediterar

Första personen du skrev ett SMS till idag? Min älskling 💗

Din första tanke i morse? Blev väckt av sambon som frågade vilken matlåda som var hans i frysen, så jag blev tvungen att tänka på spaghetti och köttfärssås det första jag gjorde haha!

Vart någonstans flög du första gången? Oj, minns knappt...men det kan ha varit till Cypern med familjen när jag var typ 13 år. Annars bilade vi mest i Europa på mina barndomssemestrar

Den första personen du pratade med idag? Ingen än så länge, men Joanna kommer snart hit för att sitta och plugga ihop här hos mig.

Första brutna benet? Inga faktiskt! *ta i trä*

Första piercingen? I båda öronen som alla andra. Men sen har jag gjort rätt många fler hål i öronen hemma själv 😁

Första tatueringen? En liten skrivstilstext på foten. Jag skulle vara rockig och cool och bestämde mig för Vixen (som grymma tjejrockbandet på 80-talet). Eh, inte så stolt över den idag då jag fått reda på att det är ett rätt vanligt nickname inom porrbranschen......och dessutom frågar ALLA om det står Vigsel.... Rätt sugen på att tatuera över den!

Första examen du tog? Förutom studenten från Naturvetenskapliga programmet på gymnasiet (med toppbetyg) har jag även en examen som Event & Mötesproducent från yrkeshögskolan i Åre. Och nu är jag på g mot nästa yrkesexamen som Digital Marknadskommunikatör.

Gillar

Kommentarer

Lisa
Lisa,
Håller med, listor är roligt! Blev lite nyfiken på din utbildning. Var läser du? Hur lång är utbildningen? 😊
dearlizette
dearlizette,
Jag läser min nuvarande utbildning på distans, från TUC i Tranås. Det är ern yrkeshögskola och jag läser i två år, med massa praktik - så bra!
nouw.com/dearlizette
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229