ÖVRIGT

MIN ÄLSKLING ÄR NU 36! ☾✰

Igår fyllde min prins 36 (japp, helt legitimt att kalla honom gammal nu haha!) och han fick frukost på sängen och sång av mig, dock inte av den sköna sorten tyvärr. Min present till honom var en övernattning på Ystad Saltsjöbad vid påsk! Bokade det för länge sen och har hållit det hemligt så han blev helt överraskad. Vi älskade ju deras spa när vi var där för första gången i augusti, så vi båda lovade varann att vi garanterat skulle åka tillbaka! Hoppas på att det blir en årlig tradition och hade gärna åkt dit mitt i sommaren nån gång så att man kan bada i utomhuspoolerna och havet också.

På kvällen hade vi bokat bord på Harrys för att äta hans favorit kycklingvingar tillsammans med hela hans familj. Lyx att slippa laga mat och anordna kalas hemma kände jag 😁 Efter middagen var vi med på deras quiz, och vi var så sjukt nära prispallen!! Jaja, det var en fin dag ändå.

Idag ska vi har vår försenade kickoff, ska bara fixa lite ärenden först. Har lite fredagsfeeling också, På spåret ikväll ju! Kan bli revansch från quizet då, vi tävlar alltid ihop och brukar faktiskt vara rätt bra ihop då våra kunskaper kompletterar varann.

Vad är er känsla denna fredag? Ser ni fram extra mycket mot helgen?


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229