HÅR

MAKEOVER BY LYKO - GRÅTT HÅR ☾✰

~ I samarbete med Lyko. Innehåller fantastisk rabattkod! ~

Alltså fattar ni hur coolt hår jag har nu? Jag har varit hos stjärnan Sara som är frisör på Lyko Hallarna i Halmstad och gett håret en riktigt renovering idag. Jag har ju haft det rosa ett bra tag nu och är alltid noga med min färg, men ska erkänna att jag har varit riktigt slarvig med att klippa mig. Och det syns ju tydligt på bilden! Herregud, tusen olika längder och jämnt som jag vet inte vad!! Kaos..... Sara förfärades haha! 😳 Men hon tog tag i utmaningen som en hjältinna och klippte igenom allt och tog en bit på längden för att få det jämnt.

När det gällde färgen så var jag helt inställd på att bleka utväxten och göra hela håret typ vitt. Det är ju det optimala om man vill få till pastellfärger hemma sen! Vilket ni redan vet att jag älskar att mixtra med hehe 😉
Sara avrådde dock från att blondera hela håret pga det var så skadat och slitet redan i längderna. Mina förhoppningar grusades alltså... men hon föreslog en rosa nyansering som kunde likna det som jag brukar ha och det lät ju nice! Dock blev den inte som vi ville i just mitt hår, så vi fick tänka om igen. Det fick bli helgrått istället, en nyansering från Matrix (tror den hette något med watercolor, men kan fråga om ni vill veta exakt!).

Och jag säger bara - WOW vilket bra beslut!!! Det bästa är att jag även kan underhålla färgen hemma med produkterna ovan. Jag kommer blanda den svarta inpackningen med en liten klick rosa inpackning tillsammans med mycket balsam och Olaplex no3 så jag får en superinpackning varannan vecka samtidigt som färgen hålls i schack. Awesome för en fattig student som inte har råd att gå till frisören stup i kvarten 😜✌ Men jag har i alla fall lovat Sara att klippa det oftare för att slippa så slitna toppar som går av på massa ställen. Fair deal.

Hon rekommenderade även denna serie från Wella SP som heter Luxeoil till mig. Den innehåller keratin för att reparera mitt barr så mycket som möjligt. Aldrig sett den innan, men vilken tjej gillar inte guld som glimmar?😉✨ Och doften är som det godaste godiset du kan tänka dig, fast inte sådär klibbigt sött ändå. Perfekt! Schampo och balsam är ju givet för oss alla, men oljan (elixiret) som jag ska applicera i handdukstorkat hår förtrollade mig mest. Det gav så himla hälsosam glans i håret samtidigt som den innehåller flera vårdande och återuppbyggande naturliga oljor!

Vem blir sugen på att fixa sitt sommarhår?! 👋
Jag har sparat det mest fantastiska till sist!
Du får 20% rabatt på valfri salongsbehandling hos Sara på Lyko Hallarna fram till 1 juni om du uppger mitt namn "Lizette" i kassan!

Jag önskar dig en fin hårsommar 💗

Gillar

Kommentarer

Sanne (warginna),
Åh, så fint det blev! Du rockar ju verkligen allt! 😃
ÄLSKAR luxeoil! Har använt den i flera år! Doften är ljuvlig!
www.warginna.net/blogg
dearlizette
dearlizette,
TACK! Jag är ju en sån sökare, och otroligt ambivalent med mitt hår, så vi får se hur länge det gråa får stanna 😉
Jag har alltid gillat Kevin Murphy för doftens skull (lite kryddiga manliga dofter nästan) men när jag fick testa luxeoil så kändes godisdoft helt plötsligt som det bästa jag visste haha!!
nouw.com/dearlizette