TIPS, BEAUTY

JULKLAPPSTIPS ☾✰

~detta inlägg är ett samarbete med Spa Halmstad ~

Om det är något som jag är beredd att lägga mer pengar på så är det bra hudvård. Annars är jag ju rätt sparsam av mig och vill helst öppna min plånbok så lite som möjligt. 😉 Men det beror säkert på att jag alltid haft problem med min hud och är beredd att testa allt som skulle kunna ge bättre resultat. Just nu har jag ett nära samarbete med en salong här i stan som jag gör en kur med ansiktsbehandlingar hos. De har även hjälpt mig med att välja passande hudvård. Genom dem har jag upptäckt helt nya hudvårdsmärken som är väldigt spännande. Jag använder numer märket Mary Cohr och deras produkter för känslig hud. (ett separat inlägg om min hudvårdsrutin kommer framöver)

Nu när jag upptäckt nya bra märken så kände jag att jag bara måste tipsa om all grym hudvård och dofter som finns att köpa på Spa Halmstad som är perfekta julklappar! De har en mysig butik+salong+spa i centrala Halmstad på Brogatan 3, men om du inte bor här så kan du handla i deras webshop också. Nedan kommer lite bilder med mina favoriter som jag gärna hittat under granen i år!

Supersöt julkula med skimrande näringsrik torrolja som ger fantastiskt glow till huden och även kan användas till torra hårtoppar! 75:-

En väldigt lätt och mild feminin doft från Mary Cohr i fin julkartong där du får med en liten flaska i handväsk-size på köpet. 560:-

Godis för den vintertrötta kroppen med detta kit , Winter Spa. 550:- (ord. pris 1213:-)

Superlyxiga Dofta doftljus (kolla bara namnet Angel Dust!!!) från 249:- Säljs enbart i butiken. VILL HA!

Hitta fler fina produkter och julerbjudanden i deras butik. Tänk på att du även kan köpa presentkort på behandlingar, spa eller valfri summa för att skämma bort någon ordentligt! Rekommenderar verkligen en avkopplande stund här efter allt ståhej under juletiden.

(tänkte skriva God Jul, men det kändes ändå lite för tidigt!)

PS. Mer info om de fantastiska behandlingarna de gör på min dåliga hud kommer inom kort. Spa Halmstad är så gulliga och hjälpande att jag vill skicka ALLA till deras salong!

På bilden syns Dofta doftljus White Lace, julkula och denna box med föryngrande hudvård där du får ett serum för 495:- på köpet!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229