STIL

INKÖP PÅ REAN ☾✰

Nu tänker kanske du att det är dubbelmoral att jag som förespråkar att rensa, äga mindre saker och inte konsumera så mycket köper nya saker, hos stora fast fashion-kedjor till på köpet?

MEN med tanke på att jag fick presentkort i julklapp, så ses det väl som ändå som okej tycker jag? Dessutom hade jag faktiskt spanat på de två tröjorna en lång tid innan, men tvekat då jag lovat mig själv att skära ner på shoppingen (spara mer pengar!). Dock tänkt flertalet gånger under julen att "nu hade det varit perfekt att ha den tröjan" och när de båda fanns på rean för under halva priset nu efter jul så kände jag att jag ville slå till. Just toppar är något som jag inte har så gott om i min garderob, där hänger mest en massa klänningar haha!

Varför köpte jag då en till klänning också kan man ju undra?? Jaaa, den var väl mitt mest tveksamma köp egentlige.... men det bara skrek Lizette om den! Och den var också prissänkt såklart. Tänker den som midsommarklänning eller om man blir bjuden på dop/bröllop i sommar. Långklänningar är ju faktiskt sjukt användbara! Ett enda plagg, sen är man helt klädd klar - och tjusig såklart.

För tre såpass användbara plagg så klagar jag inte direkt på priserna heller: 129 + 279 + 100 (som betalades med presentkort dessutom). FYND!


Har du köpt nåt på rean eller undviker du den? Kanske har du köpstopp som nyårslöfte?

Orange topp H&M / Blommig klänning Indiska / Beige tröja H&M

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229