GÄSTBLOGGARE

GÄSTBLOGG: STINA JSS ☾✰

Hej på er 🌻

Jag (Stina) har fått äran av Lizette att gästblogga. Vi två har aldrig träffats i verkliga livet, men känns ändå som om vi känner varandra på något vis. Det kan vara våra lite lika sidor i stil, klädsel och inredning - samt att vi haft kontakt via sociala medier i några år nu.

Jag är väldigt rostig på att blogga, det var flera år sedan jag stängde ner min egen så håll tillgodo.

En del av er kanske känner igen mina bilder och mig från min Instagram @stinajss. Om inte så kommer nog mina bilder nedan tala lite för hur jag är: blomsterfrälst, färgglad, klänningsbärande mamma som dras till det bohemiska. Älskar att resa och när mina barn (en i magen just nu och min snart 2 åring) är större så ska vi visa dem världen. Tills dess bygger vi upp vårt hem från grunden. Nybyggd villa, men försöker finna det personliga i inredningen och det måste ta tid. Möbler med historia och slitningar faller mig i smaken, jag vill även att mina barn ska kunna njuta utan att tänka "ajabaja vita soffan".

I vårt hem finner man en hel drös med kuddar i mönster och färger, så enkelt att byta känsla i rum med endast textil till hjälp.
Jag drömmer om stora maffiga turkosa skåp och tror mig en dag kunna finna dem, om inte så får jag nog skapa dem. Hur som haver, nu är ju sommaren här, vi är mest ute, hemmet faller lite i dammtussar, men vi lever och njuter. Det viktigaste. Därför bjuder jag här på lite bilder från dagar då mitt hem var lite mer tipptopp städat. Och kom ihåg, detta är ett hem under uppbyggnad, inget ser ut som dagen innan här.

Faller bilderna er i smaken så får ni gärna spana in på min Instagram . Önskar er en blomstrande sommar 🌺

Pussar o kramar / Stina

Gillar

Kommentarer

Linda,
vilken kul idé med en annan person i din blogg, men ändå samma stil! följer henne redan via instagram, så hög igenkänningsfaktor. många gör ju intervjuer, men måste säga att det här var en kul grej eftersom det var hennes egna ord fast hos dig!
www.livetpasmulan.se