GÄSTBLOGG: EMELIE WIGERT ☾✰

Nu har det blivit dags för gästbloggare nummer två här hos mig. Jag tror detta är en av de tjejer kanske "känt" (ni vet hur det är, onlinekompis liksom) längst av de jag följer. Jag minns inte ens om jag upptäckte hennes blogg eller Instagram med namnet Wiildwoodflower först - såååå längesen snackar vi haha! Men vi delar samma dragningskraft till tatueringar, bohemiskt och pratar deep stuff ihop på ett väldigt öppet och avslappnat sätt trots att vi aldrig träffats. Hur härligt är inte sånt? 💗
Nu kommer ni få ta del av hennes lifestory och fantastiskt fina och proffsiga bilder. Ordet är Emelie´s!

Tjenixen alla Lizette’s läsare! Kul att jag får kika in här 😊 Förra veckan gästbloggade ju Lizette hos mig, så nu var det dags för min tur. Jag fick super-idétorka vad jag skulle skriva om, så tänkte mest presentera mig och berätta lite vem jag är, och så hoppas jag på att någon utav er ska bli nyfiken på att klicka er in hos mig!

Mitt namn är Emelie Wigert, en 24-årig (25 i juli) tatuerad tösa som bor i Sandviken, Gävleborg. Är uppväxt i en liten by utanför Sandviken där jag växte upp med mamma, pappa & storasyster. När jag var runt 11 år så fick vi förökning i familjen, och då kom våran Ozzy, en hund av rasen Coton de Teular. Våran trogne livskamrat som idag är 13 år! ❤ I somras fick Ozzy en liten lillebror vid namn Harry som är av rasen Bichon Havanais.

Jag bor just nu i en 36 kvm stor (läs: liten) lägenhet inne i centrala Sandviken som jag köpte när jag flyttade hem efter ha bott i Göteborg i 2 år. Jag flyttade alltså ner till Göteborg 2015 då jag träffade en kille jag blev kär i där, så jag sa upp lägenhet och jobb här hemma och flyttade ner. Efter ca 2 år så mådde jag inte speciellt bra psykiskt så i januari 2017 gick jag in i den ”berömda väggen” och blev sjukskriven för det första pga av ryggskott som sedan blev en depression. Mådde inte alls bra i förhållandet jag hade heller så i maj valde jag att flytta hem efter sån rejäl ångest av att sakna min familj! I augusti hade jag och exet haft distansförhållande i 3 månader och han gör sedan slut på sms i augusti. Bästa valet jag gjort i hela mitt liv var att flytta hem, det förstår ni va?!! Snart är det ett år sedan jag valde att flytta hem och jag kan känna fortfarande att jag inte tagit igen tiden med min familj sen jag bott borta. Men nu står jag här idag med egen lägenhet, trivs med livet, nytt jobb & nykär!

När jag inte jobbar så sitter jag gärna med datorn i knät och bloggar, instagrammar (@wiildwoodflower), umgås med vänner, fotar (som är ett stort intresse för mig), lyssnar på gammal musik från 50-60 talet, sjunger i duschen, äter pannkakor, fuldansar, kollar på Band of Brothers, donar i lägenheten, shoppar och umgås mycket med familjen o vovvarna. Mina kompisar skulle nog beskriva mig med orden - flummig, glad & snäll! 3 ord som passar väldigt bra på mig tror jag. Jag är en väldigt extrovert person som älskar att träffa nya människor! Väldigt lättsam och social. Jag kan verka vara en person med bra självförtroende och en självsäker tjej men icke sa nicke. Pga dåliga erfarenheter i livet jag haft så är självförtroendet på botten, men jobbar med det varje dag. Lider av extrem separationsångest och hatar att vara ifrån människor som betyder mycket för mig! Jag är väldigt öppen av mig och skriver lite om min psykisk ohälsa i bloggen. Och där har jag och Lizette funnit varandra väldigt bra, har skrivit till henne några gånger när jag haft mina ångestpåslag och bollat tankar 💓

Något mer jag och Lizette har gemensamt är ju - stilen!! Vi älskar den bohemiska stilen. Jag klär mig dock inte så bohemiskt på vinterhalvåret men när våren/sommaren kommer åker hattarna och klänningarna fram.

Tror jag måste avrunda lite nu, skulle kunna skriva i evigheter hur jag är och vem jag är som person, men kan inte avslöja allt på en gång. Så vill ni veta mer och följa med mig i mina äventyr får ni gärna kika in på min blogg www.nouw.com/emeliewigert och min instagram @wiildwoodflower .

Tack Lizette för att jag fick säga hej till dina läsare och tack till dej som läser detta 😊 Ha de bäst! x

Gillar

Kommentarer