INREDNING

FÖRE/EFTER TAPETSERING AV VARDAGSGRUMMET ☾✰

Tidigare i år så gjorde vi en efterlängtad makeover av vårt vardagsrum genom att tapetsera med en blommig tapet. Det var allra första gången jag själv tapetserade och det var lite läskigt att ge sig på en så mönstrad tapet första gången man gjorde det, för alla hade sagt att det var sååååå svårt. Men jag tror det var det som gjorde att jag blev överraskad att det ändå inte var så svårt som jag trodde innan! Kan säga att mönstret är rätt förlåtande när det är så rörigt, så nästan bra med massor med mönster för att dölja de små misstagen (hallå, självklart blev det några när man aldrig gjort det förr!)

De vita väggarna i rummet gjorde att vi aldrig riktigt trivdes där och inte fick till stilen och känslan vi ville ha därinne efter vi flyttat in. Tapeten vi valde var Arthur i grönt från Midbec. Vi har faktiskt inte ändrat supermycket av den övriga inredningen alls, men allt upplevs väldigt annorlunda tycker jag. Tapeten fick stå för den stora förändringen, det behövdes inte så mycket mer - snarare så tog vi bort en del detaljer som kändes too much när väggarna blev stormönstrade.

FÖRE:

EFTER:

Ser ni hur mycket skillnad som tapeten gjorde?! Känslan är HELT annorlunda i rummet nu, det känns mysigare, mer trivsamt och man blir liksom omsluten i rummet. Jag tvekade först på den gröna färgen och hur den skulle gå ihop med vår soffa, men det blev oväntat bra ihop!
Nu ska vi ha vår första höst i detta krypin och vi kommer tända massor av ljus och kolla på alla serier vi älskar.

Gillar

Kommentarer

Johanna_P,
Älskar den där tapeten, det blev så himla fint tycker jag! Och soffan, och lampan, och ja, din inredningsstil är helt enkelt <3
dearlizette
dearlizette,
Ja visst är den vacker?! Så glad jag blir av att du gillar min stil 😊
nouw.com/dearlizette