STIL, TIPS, RESOR

FESTIVALINSPIRATION ☾✰

Alltid vid denna tiden på året så får jag en enorm längtan efter festival-liv och ännu mer bohemiska outfits! Men med min ångest så skulle jag inte må bra i den miljön, det vet jag, och därför får jag leva på mina festivalminnen från tidigare år på Sweden Rock och Skogsröjet. Det närmsta jag kommer festival-liv numer är campingveckan på Öland (men den är också jobbig med min ångest).

Oavsett min egna situation så får jag aldrig nog av fina bilder av glamping-tält, festivalmiljöer och tjejgäng som klär sig i boots och blommiga klänningar. Därför tänkte jag bjussa på några av mina favoritbilder, som är ett axplock av vad jag sparat på Instagram.
Länk till källorna finns under varje bild och det är bara att klicka på namnet för att komma till kontot och inspireras ännu mer!

Hur gör du? Åker du på festival? Vilken i så fall?

@strommafarmlodge DRÖMMIGASTE HUSBILEN! ✨🌻

Gillar

Kommentarer

Svatantrya
Svatantrya,
förr var jag på minst två festivaler varje år men nu ser livssituationen lite annorlunda ut. nästa år hoppas jag vara tillbaka i gamet dock! saknar att knalla runt halvnaken och skitig med en kall öl i handen haha ❤️
nouw.com/svatantrya
dearlizette
dearlizette,
det låter som samma som mig! fan att det inte kan vara festivalliv jämta alltså, saknar....
nouw.com/dearlizette
blondielarsson
blondielarsson,
Va coolt de va med skåpbilen! 😍 Gick också mycket på festival förr, numera hade jag aldrig kunnat tänka mig att sova i tält, halka runt i leran osv 😂 klaustrofobi och tält går inte bra ihop haha, snygg blogg du har förresten!
nouw.com/blondielarsson
dearlizette
dearlizette,
eller hur drömmigt?! 😍 haha nä man bli lite mer bekväm med åldern 😜 Vi campar 1 vecka varje år på öland, men i husvagn! Älskar att pimpa förtältet och inuti i bohemisk stil då ☮️
Kul att du gillar bloggen (det lär komma ett inlägg senare i sommar från just vår husvagn😉👍🏼)
nouw.com/dearlizette